Fortnite: Anuntul SPECIAL pentru Jucatorii din Toata Lumea

Fortnite imbracaminte

Fortnite are un anunt special facut de catre cei de la Epic Games pentru jucatorii din toata lumea, iar asta pentru ca in colaborare cu cei de la Marvel, compania americana a lansat pentru jucatorii sai o linie speciala de imbracaminte pentru jucatorii din toata lumea, ea fiind disponibila acum pentru achizitie.

Fortnite are mai multe obiecte de imbracaminte cu branding special disponibile in momentul de fata pentru oricine e interesat sa profite de ceea ce este pus la dispozitie de catre companiile americane, si desigur ca le puteti comanda inclusiv in Romania, sau in alte zone de pe glob.

Fortnite nu e la prima colaborare dintre Marvel si Epic Games, diverse skin-uri cu eroi din lumea celebrei case de productie fiind deja disponibile pentru cei interesati sa-si schimbe aspectul in joc, si desigur ca aceasta colaborare va continua in anii urmatori, pentru ca exista fani ai produselor ambelor companii.

Fortnite are aceste produse disponibile pentru o perioada limitata de timp, cel mai probabil pana cand stocurile se vor termina, si e improbabil ca altceva sa fie lansat in locul lor prea curand, asa ca daca sunteti interesati de vreun produs, acum e momentul sa-l cumparati, inainte sa dispara.

Fortnite a fost folosit in repetate randuri de catre cei de la Epic Games in colaborari de acest gen pana acum, si va fi folosit in continuare pentru ca exista interes foarte mare pentru imbracaminte tematica cu supereroi, si nu numai.