Kaufland: OFICIAL Ofera GRATUIT MII de LEI Tuturor Romanilor

Kaufland a anutat in mod oficial faptul ca le ofera romanilor in mod gratuit mii de LEI, indiferent unde se afla in tara, iata cum poti castiga banii.

Kaufland amplificare

Kaufland sarbatoreste cu mare fast implinirea a 15 ani de existenta in Romania, si a decis sa le ofere clientilor din toata tara cadouri peste cadouri, unele dintre ele urmand a fi chiar mai bune decat cele la care va gandeati. Mai exact, cei de la Kaufland au lansat acum cateva saptamani un concurs in cadrul caruia au decis sa le ofere romanilor posibilitatea de a castiga 150 de LEI daca isi lipesc un sticker pe masina, si foarte multi au castigat deja premii.

Kaufland merge mai departe cu acest concurs, astfel ca acum a anuntat un parteneriat cu cei de la Kiss FM, iar in cadrul sau au decis sa amplifice premiile oferite, de la 150 de LEI la 5000 de LEI, de 2 ori pe zi. Aveti mai jos un material promotional prin care cei de la Kaufland anunta aceasta noua nebunie pe care o fac impreuna cu Kiss FM, si vorbim despre o surpriza extrem de interesanta pe care o ofera romanilor, una de care multi deja profita.

Kaufland: OFICIAL Ofera GRATUIT MII de LEI Tuturor Romanilor

Kaufland le cere romanilor sa asculte Kiss FM pentru ca doar asa vor avea posibilitatea de a castiga o crestere a valorii premiilor de la 150 de LEI al 5000 de LEI, si avand in vedere ca vorbim despre o oferta disponibila de 2 ori pe zi, vor fi multi oameni fericiti. Kaufland a spus ca pana acum a facut peste 1000 de romani fericiti cu premii de 150 de LEI pentru ca si-au lipit stickere pe masinile cu care circula prin Romania, asa ca duce lucrurile mai departe.

Te-ai înscris la concursul cu stickerul aniversar pe kaufland.ro/15anisticker?😀 Ascultă Kiss FM, ține minte…

Publicată de Kaufland Romania pe Miercuri, 30 septembrie 2020

Kaufland are o serie de concursuri foarte interesante pe care le desfasoara in momentul de fata pentru toti romanii, fie ca ii sunt clienti, sau nu, si asta vine ca o surpriza extrem de buna pentru foarte multa lume. Premiile oferite pentru celelalte concursuri nu sunt la fel de mari precum cele pe care le ofera Kaufland in cazul acestui parteneriat cu cei de la Kiss FM, astfel ca e bine sa ascultati postul radio pentru a avea sansa de a castiga premii foarte interesante.

Kaufland va continua sa aiba concursuri grozave pentru clientii din toata Romania, si e bine sa fie asa pentru ca mai mult ca sigur vor exista foarte multi romani care vor avea sansa sa castige premii foarte bune.