BANCA Transilvania: Doua SURPRIZE Mari pentru TOTI Clientii

BANCA Transilvania are doua surprize mari pentru toti clientii sai din Romania, iata ce a anuntat institutia financiara, si ce inseamna pentru tine.

BANCA Transilvania comutare

BANCA Transilvania a anuntat doua surprize mari pentru toti clientii sai din Romania, institutia financiara incercand sa ii ajute pe oameni sa aiba parte de o experienta mai buna cand ii folosesc serviciile. Dupa cum prea bine stiti deja, cei de la BANCA Transilvania au un serviciu special care se numeste Neo, el fiind oferit inclusiv printr-o aplicatie dedicata pentru telefoane mobile, iar ea are aceleasi functii precum cea BT Pay.

BANCA Transilvania spune ca ai sai clienti care-i folosesc serviciile au posibilitatea de a vedea in aplicatia sa toate conturile si cardurile pe care le au create pentru ele, iar in cazul celor din urma pot face blocari si deblocari foarte rapid. Cei de la BANCA Transilvania le spun clientilor ca din aplicatia NeoBT pot bloca si debloca un card bancar cu o simpla atingere a ecranului, ceea ce desigur ca e o metoda foarte buna de a se bucura de serviciile sale.

BANCA Transilvania: Doua SURPRIZE Mari pentru TOTI Clientii

BANCA Transilvania nu se rezuma doar la atat, si spune ca in aplicatia NeoBT le permite clientilor din toata Romania sa isi adauge cardurile bancare pe care le au si la alte banci, pentru a le vedea pe toate direct acolo. Aplicatia BT Pay are deasemenea o functie de acest gen disponibila, iar BANCA Transilvania o ofera si in NeoBT pentru ca vrea ca oamenii din toata Romania sa beneficieze de o experienta cat mai buna pentru folosirea serviciilor.

Și ce dacă ai conturi și la alte bănci? 😊 Dacă de #Neo îți place mai mult, adaugă-ți din două tap-uri celelalte conturi în #neoapp. 🤩Noi îi spunem NeoControl. 😎👉🏻 www.neobt.ro

Publicată de Banca Transilvania pe Miercuri, 30 septembrie 2020

BANCA Transilvania a implementat in aplicatia NeoBT cam toate functionalitatile care sunt disponibile pentru aplicatia BT Pay, ceea ce e normal din moment ce institutia financiara vrea ca toti clientii sai sa beneficieze de cea mai buna experienta posibila. In aceasta idee, BANCA Transilvania va face la un moment dat tranzitia clientilor sai catre aceasta noua aplicatie, mai ales ca ea foloseste inteligenta artificiala pentru administrarea conturilor bancare ale clientilor.

BANCA Transilvania ofera posibilitatea de a folosi NetBT doar unui numar limitat de clienti, care cer acest lucru, asa ca trebuie sa mergeti pe website-ul serviciului pentru a primi acces la aceasta platforma noua a bancii.