ING Bank: IMPORTANT Anunt pentru Clientii din TOATA Romania

ING Bank are un anunt important pentru clientii din toata Romania, iata ce a lansat banca pentru ei, si cat de mare este beneficiul oferit acum.

ING Bank virtualizare

ING Bank a anuntat saptamana aceasta o lansare foarte importanta pentru toti clientii sai din Romania, una menita sa le aduca tuturor oamenilor posibilitatea de a se bucura de ceva care pana acum nu era oferit de catre banca intr-o maniera similara. Mai exact, cei de la ING Bank au decis sa lanseze ING Pay Credit pentru cei care au telefoane cu sistem de operare Android, si folosesc sistemul ING Pay pentru a face plati mobile la comercianti.

ING Bank le permite clientilor care au ING Pay activ, dar si un card de credit de la banca, sa isi activeze un card de credit virtual pe care sa il foloseasca pentru platile la comercianti prin intermediul sistemului sau de plati. Pentru ca ING Bank vrea sa faca totul cat mai simplu pentru clientii sai din Romania, activarea cardului virtual de credit pentru ING Pay Credit se face direct din aplicatia sa pentru telefoanele mobile, astfel ca aveti rapid acces la tot.

ING Bank: IMPORTANT Anunt pentru Clientii din TOATA Romania

ING Bank limiteaza posibilitatea de a face plati mobile prin ING Pay la doar doua carduri pe telefon, unul de debit, si unul de credit, astfel ca in final clientiul este cel care decide exact de unde se fac platile pentru cumparaturile sale. In total, cei de la ING Bank permit folosirea a maxim 4 carduri pentru plati mobile la comercianti, dar pe doua telefoane diferite, deci puteti avea si aceasta optiune, daca aveti nevoie de ea, totul fiind facut din HomeBank.

ING Bank spune ca a lansat ING Pay Credit pentru ca 16% dintre tranzactiile cu cadrul sunt facute prin ING Pay, aceasta fiind cea mai mare rata de adoptie la nivel european pentru un serviciu oferit de catre banca. Avand in vedere acest lucru, era normal ca ING Bank sa lanseze si un serviciu de acest gen pentru clientii sai din toata Romania, iar asta pentru ca atunci cand oamenilor le place sa plateasca cu telefoanele, trebuie sa le oferi toate motivele sa o faca.

ING Bank ofera acest nou serviciu inca de zilele trecute, astfel ca trebuie doar sa aveti cea mai recenta versiune a aplicatiei HomeBank pentru telefoanele mobile, si puteti profita de tot in doar cateva secunde.