Raed Arafat: avertisment nou privind situatia serioasa din Romania

Raed Arafat situatie serioasa

Raed Arafat vine astazi cu un nou avertisment pentru toti romanii dupa ce saptamana aceasta am inregistrat un nou record de cazuri de infectare cu noul Coronavirus, fiind deja doua zile cu peste 2000 de confirmari, si asta dupa ce saptamana trecuta am avut parte de un alt record.

Raed Arafat spune ca situatia din Romania este una foarte serioasa, inregistrandu-se record dupa record in ceea ce priveste confirmarea infectarilor, ceea ce ne arata ca trebuie respectate cu mai multa strictete masurile de siguranta, mai ales ca ratele de pozitivare ating si ele recorduri nedorite.

“Din păcate, situația este destul de serioasă. Trecem de la un record la altul. Comparativ cu alte weekenduri, weekendul trecut n-am coborât sub o mie de cazuri și am atins chiar 20% din teste pozitive. (…) Semnele unui trend ascendent sunt clare pentru toți.

Problema n-a fost în secții și înainte, cât a fost după. Unele localități și orașe au sărbătorit alegerile după și s-au văzut imaginile la TV: Fără mască și fără respectarea regulilor. Oamenii se îmbrățișau, se pupau și parcă nu a fost nicio problemă cu pandemia.” a declarat Raed Arafat la Europa FM.