Orange: Unde vezi LIVE FCSB – DINAMO din Romania si NU Numai

Orange are o veste grozava pentru clientii sai din toata Romania, iar asta pentru ca meciul de fotbal FCSB - Dinamo este transmis live pentru clientii sai.

Orange LIVE FCSB - DINAMO

Orange are un anunt foarte interesant in aceasta seara pentru ca va transmite live FCSB – Dinamo din Liga 1 in cursul zilei de maine, iar foarte multi romani il vor putea vedea din Romania, si poate chiar de peste hotare. Orange are mai jos publicat anuntul care e sigur de interes pentru sute de mii de clienti din toata tara, iar asta pentru ca a transmite live FCSB – DINAMO nu e tocmai un lucru mic, si interesul e mare pentru clientii sai de peste tot.

Orange le spune clientilor ca Look Plus si Look Plus HD vor transmite live FCSB – DINAMO maine seara, derby-ul cel mai important din Romania putand fi urmarit de catre oricine prin intermediul acestui canal sportiv. Cei de la Orange il au inclus printre pachetele din aceasta pagina pentru clientii din Romania, deci va puteti uita acolo sa vedeti daca face parte din abonamentul vostru, sau daca trebuie sa activati vreo extraoptiune pentru a vedea transmisiunea live FCSB – DINAMO.

Orange: Unde vezi LIVE FCSB – DINAMO din Romania si NU Numai

Orange nu e singurul operator de telecomunicatii care va transmite live FCSB – DINAMO, astfel ca veti putea urmari meciul inclusiv la alte companii, si nu doar la Look Plus, deci daca aveti abonament de televiziune de la altcineva, stiti ce se intampla. Orange transmite posturile Look prin grila sa de canale de televiziune, insa la DIGI, de exemplu, canalul Digi Sport 1 va avea o emisiune speciala in care veti putea urmari live FCSB – DINAMO de la Bucuresti.

Nu rata mâine derby-ul momentului, pe Look Plus! ⚽️ Meciul FCSB – Dinamo se poate vedea sâmbătă, 3 octombrie, începând…

Publicată de Orange pe Vineri, 2 octombrie 2020

Orange permite inclusiv vizualizarea transmisiunii live a meciului FCSB – DINAMO si de pe Orange TV Go, in platforma fiind disponibile extraoptiuni pentru a vedea meciul si daca nu sunteti acasa, poate si daca nu sunteti in Romania. Daca aveti vreo limita impusa de catre cei de la Orange cu privire la locatia in care va aflati, atunci un VPN va poate ajuta sa vedeti live FCSB – DINAMO inclusiv din Romania, dar desigur ca trebuie sa fie un VPN Romanesc.

Orange are sute de mii de clienti care platesc pentru abonamentele sale de televiziune in Romania, insa milioane de oameni vor dori sa vada live FCSB – DINAMO maine seara incepand cu ora 21:00, cand se va da startul.