Vodafone: Anuntul INCREDIBIL, ce Primesc GRATUIT Clientii

Vodafone are un anunt incredibil pentru toti clientii din Romania, iata ce primesc in mod gratuit ei, si cum poti profita in momentul de fata de tot.

Vodafone milionul

Vodafone incepe luna octombrie in forta, si a anuntat pentru clientii din toata Romania o serie de beneficii gratuite pe care, sincer sa fiu, nu stiu cati dintre ei s-ar fi gandit ca le-ar putea primi de la operatorul de telecomunicatii. Totul este legat de MysteryBox-urile pe care Vodafone le are in cadrul concursului sau special pe care il desfasoara de ceva vreme in Romania, si exista posibilitatea de a primi o serie de beneficii uriase de la companie.

Vodafone spune ca in cursul lunii octombrie a pregatit 100.000 de noi premii pentru clientii care isi incearca norocul in MysteryBox-urile sale, astfel ca exista foarte multe premii pe care operatorul le ofera chiar acum. 50.000 dintre aceste premii sunt reprezentate de o luna de trafic nelimitat in reteaua Vodafone, in timp ce restul de 50.000 de premii reprezinta 1 milion de MB de trafic de internet la cartela, probabil fiecare premiu de cate 1 milion.

Vodafone: Anuntul INCREDIBIL, ce Primesc GRATUIT Clientii

Vodafone a facut acest anunt surprinzator fara sa dea in avans de inteles ca intentioneaza sa faca o asemenea oferta, astfel ca vorbim despre ceva complet neprevazut pentru clientii din tara, dar ceva foarte bun. Vodafone are MysteryBox-urile sale disponibile de ceva vreme pentru clienti, si a oferit o serie de premii extrem de interesante, inclusiv masini, un apartamanet pentru 1 an la Brasov, si nu numai, deci vorbim despre surprize grozave pentru multi dintre clienti.

Luna octombrie îți aduce o nouă colecție de cartonașe și noi premii!Deschide MysteryBox-urile și mai ai super premii de…

Publicată de Vodafone Romania pe Joi, 1 octombrie 2020

Vodafone a adaugat aceste premii separat de cele care erau oricum deja disponibile pentru toata lumea, astfel ca nu vorbim despre inlocuirea premiilor anterioare cu acestea noi, ci doar despre o completare a ofertei care este disponibila pentru toata lumea. Asta le ofera clientilor Vodafone posibilitatea de a se bucura de mult mai multe premii decat in trecut, chiar daca operatorul are oricum in ofertele sale foarte mult trafic de internet deja inclus pentru clienti.

Vodafone desfasoara aceasta campanie promotionala pentru o perioada limitata de timp, asa ca e cazul sa profitati de ea inainte sa dispara in totalitate, pentru ca nu se stie cand, sau daca, va mai reveni.