BCR Romania: Anunt de ULTIMA ORA, ce da GRATUIT Clientilor

BCR Romania are un anunt de ultima ora pentru clientii din toata Romania, iata ce a decis sa le ofere gratuit tuturor in momentul de fata in toata tara.

BCR Romania stradal

BCR Romania are un anunt de ultima ora pentru toti clientii sai din toata Romania, iar asta pentru ca a decis sa le ofere in mod gratuit clientilor din toata toata ceva ce probabil ca mai nimeni nu credea ca ar putea primi. Cei de la BCR Romania au lansat o provocare pentru toti romanii pentru a gandi idei pentru design stradal, care vor fi implementate in 4 orase din Romania, iar cei care vin cu cele mai bune propuneri castiga premii de pana la 6000 de euro.

BCR Romania a ales denumirea Street Art Challenge by George pentru acest proiect, si el este dedicat tuturor clientilor, dar si romanilor in general, iar asta pentru ca ideile bune pot veni de la oricine acum. BCR Romania le pune romanilor la dispozitie 4 layout-uri din care sa aleaga design-ul ideii de arta stradala pe care vor sa-l vada implementat intr-unul dintre cele 4 orase din tara, iar cu ele isi pot exprima creativitatea pentru a castiga premiile oferite.

BCR Romania: Anunt de ULTIMA ORA, ce da GRATUIT Clientilor

BCR Romania ofera cate 500 de euro pentru fiecare idee buna aleasa in cele 4 orase din Romania, iar separat de asta, artistii care le vor implementa vor primi deasemenea cate 1000 de euro fiecare de la banca. Bucuresti, Iasi, Constanta, Brasov sunt cele 4 orase in care concursul celor de la BCR Romania va aduce proiectul de arta stradala, astfel ca acolo vor ajunge sa fie implementate ideile bune pe care le gandesc romanii pentru implementare.

Fiindcă George iubește creativitatea, a lansat împreună cu IQads challenge-ul Street Art.Alege unul dintre cele 4…

Publicată de BCR pe Vineri, 2 octombrie 2020

BCR Romania este implicata tot mai mult in proiectele care au legatura cu arta, si totul este desfasurat sub branding-ul lui George, ceea ce pana la urma este destul de normal din moment ce vorbim despre o platforma pe care banca o promoveaza intens. BCR Romania vrea sa ajute cat mai mult la sustinerea artei in aceasta perioada, o misiune foarte importanta, care in final aduce si proiecte de acest gen, foarte beneficice pentru romanii din toata tara.

BCR Romania desfasoara acest proiect pentru o perioada limitata de timp, astfel ca daca sunteti intr-adevar interesati sa trimiteti o idee buna catre banca pentru implementare, ar trebui sa o faceti cat puteti de curand.