Samsung GALAXY S21: SCHIMBAREA la care NU ne-am fi Asteptat

Samsung GALAXY S21 are anuntata o schimbare foarte mare la care nu ne-am fi asteptat, iata ce este pregatit pentru viitoarele modele de telefoane.

Samsung GALAXY S21 stylus

Samsung GALAXY S21 urmeaza sa fie lansat anul viitor cu o schimbare la care nu ne-am fi asteptat, asta desi ea a fost zvonita in repetate randuri, dar dincolo de acest stadiu nu a trecut vreodata, astfel ca nimeni nu o mai credea posibila. Ei bine, presa din Coreea de Sud ne spune faptul ca Samsung GALAXY S21 ar urma sa fie lansat cu un S Pen integrat de catre compania Samsung, adica va prelua o functie cheie oferita pentru telefoanele din seria Note.

Samsung GALAXY S21 cu S Pen ar fi ceva cu adevarat surprinzator in contextul in care atat de multe informatii despre aceste modele ne-au anuntat ca ar trebui sa vedem o asemenea schimbare, dar ea s-a cam lasat asteptata. Samsung nu prea mai pare dornica sa astepte ceva, astfel ca ar vrea sa integreze un S Pen in Samsung GALAXY S21 pentru a pregati tranzitia seriei Note spre disparitie, un alt zvon aparut de vreo doi ani de zile.

Samsung GALAXY S21: SCHIMBAREA la care NU ne-am fi Asteptat

Samsung GALAXY S21 ar ave S Pen integrat pentru ca acei clienti care cumpara acum modelele din seria Note sa treca la seria S, insa nu imediat, ci in 1, sau 2 ani, timp in care ambele serii vor avea un stylus incorporat. Desi exista putini oameni care chiar au nevoie de un stylus pentru telefonul lor, cei de la Samsung insista cu aceasta functionalitate, iar in Samsung GALAXY S21 urmeaza sa o integreze pentru unii dintre clienti.

“Funcția simbolică de recunoaștere „Stiloul stiloului” Galaxy Note va fi instalată în produsul strategic „Galaxy S21” programat să fie lansat la începutul anului viitor. Seria Galaxy Note nu va fi întreruptă anul viitor. Cu toate acestea, aplicând caracteristicile Galaxy Note la seria Galaxy S, pregătește-te pentru o ieșire secvențială. Aceasta este o strategie pentru a absorbi clienții Galaxy Note în seria Galaxy S.”

Samsung GALAXY S21 ar putea fi singurul model din serie care ar putea avea si un stylus integrat, asta pentru ca va fi si cel mai mare, deci va exista spatiu pentru a ascunde o asemenea componenta in carcasa. Samsung GALAXY S21 Ultra ar trebui sa fie ceva mai lat decat modelele din seria actuala pentru ca un stylus sa poata fi oferit, dar acest lucru este cel mai probabil deja gandit de catre compania coreeana pentru telefoane.

Samsung GALAXY S21 este o serie de telefoane care va fi lansata undeva in cursul anului 2021, poate prin martie, dupa o prezentare oficiala care ar trebui sa aiba loc in luna februarie, cum s-a intamplat si cu seria de anul acesta.