Kaufland: Anunt OFICIAL, Cati BANI Primesc GRATUIT Clientii

Kaufland a facut un anunt oficial cu privire la un beneficiu urias pentru clientii din toata Romania, iata cati bani le ofera gratuit chiar acum.

Kaufland creativitate

Kaufland nu se opreste din a le oferi clientilor din Romania toate motivele sa se bucure de existenta sa in Romania, astfel ca astazi vorbim despre o noua foarte mare surpriza care a fost anuntata de catre lantul de magazine. Mai exact, cei de la Kaufland ii anunta pe clientii din toata tara in legatura cu faptul ca pot castiga vouchere valorice, sau chiar bani, daca participa la un nou concurs care este organizat in aceasta perioada.

Kaufland sarbatoreste 15 ani de activitate in Romania in aceasta perioada, iar cu aceasta ocazie a decis sa le ofere clientilor nu mai putin de 200 de vouchere cu valoare de 100 de LEI fiecare, oricine putandu-le castiga. Simpla inscriere in promotia celor de la Kaufland le aduce clientilor posibilitatea de a castiga unul dintre aceste vouchere, insa daca ei ofera si idei foarte bune, atunci pot castiga unul dintre cele 15 vouchere de 200 de LEI fiecare.

Kaufland: Anunt OFICIAL, Cati BANI Primesc GRATUIT Clientii

Kaufland merge chiar mai departe de atat, si le ofera clientilor din ROmania posibilitatea de a castiga inclusiv unul dintre cele 4 premii in valoare de 2500 de euro fiecare, o suma substantiala pentru oricine. Desigur ca pentru a castiga atat de multi bani, cei care se inscriu in concursul Kaufland trebuie sa aiba si o idee care sa fie aleasa pentru premiere de catre lantul de magazine, si desigur ca asta nu e chiar atat de usor.

Înscrie proiectul tău pe kaufland.ro/creative.😏 Poți câștiga unul dintre cele 200 de vouchere de cumpărături doar…

Publicată de Kaufland Romania pe Joi, 1 octombrie 2020

Kaufland vrea sa se asigure ca toti clientii sai din Romania se bucura de posibilitatea de a castiga premii excelente, astfel ca ar trebui sa va inscrieti la acest concurs cat inca mai aveti posibilitatea de a face asta. Kaufland il desfasoara pentru o perioada foarte limitata de timp, astfel ca daca nu va inscrieti acum, e posibil sa nu mai aveti foarte curand sansa de a face acest lucru, asa ca profitati cat inca mai este posibil pentru noi toti.

Kaufland are deasemenea multe alte concursuri pe care le ofera pentru clientii din toata Romania, asa ca profitati de toate aceste oferte pentru a castiga bani, sau celelalte premii care sunt “puse la bataie”.