Vodafone: Anunt URIAS, EXCLUSIVITATEA pentru Clientii Romani

Vodafone are un anunt urias pentru toti clientii sai din Romania, iata ce le ofera exclusiv in comparatie cu ceilalti operatori de telcomunicatii din tara.

Vodafone definitie

Vodafone a anuntat o surpriza extrem de interesanta pentru clientii sai din toata Romania, una de care putini stiau pentru ca vine ca o necunoscuta in contextul in care operatorul de telecomunicatii a lansat recent un serviciu nou. Mai exact, cei de la Vodafone au anuntat lansare aunui nou serviciu special pentru clientii care se bucura de abonamentele de televiziune in Romania, acesta permitand vizualizarea unei varietati de canale intr-un mod nou.

Vodafone a lansat un mediabox special care ofera o varietate de functii noi pentru clientii din Romania, acestea facilitand urmarirea filmelor si serialelor printr-un sistem care nu a mai fost oferit de catre companie. Printre functionalitatile pe care le ofera acest nou mediabox al celor de la Vodafone se afla si ceva disponibil exclusiv pentru clientii din Romania, mai exact posibilitatea de a urmari continut 4K, ceva ce nu exista la alti operatori.

Vodafone: Anunt URIAS, EXCLUSIVITATEA pentru Clientii Romani

Vodafone le permite practic clientilor sai din Romania sa-i vada canalele 4K direct multumita acestui mediabox, dar si continut special prin intermediul Netflix, YouTube, sau a altor platforme similare. Vodafone acopera practic o nevoie pe care o aveau clientii sai din toata Romania, iar asta pentru ca lumea vrea sa vada tot mai mult continut 4K in momentul de fata, iar operatorul de telecomunicatii incearca sa le ofere oamenilor fix ceea ce isi doresc, intr-un format nou.

Vodafone a implementat atat de multe noutati interesante pentru acest nou mediabox al sau incat e greu sa gasesti vreun motiv sa nu iei un abonament de televiziune care sa il aiba inclus pentru utilizare. In aceasta idee, daca va ganditi sa incheiati un nou abonament de televiziune la Vodafone, atunci ar trebui sa fiti foarte atenti si sa cereti sa vi se ofere si acest mediabox special pe care operatorul il are pentru toata lumea.

Vodafone are toate detaliile despre noul sau mediabox disponibile chiar in cadrul website-ului sau, asa ca e bine sas va uitati acolo pentru a descoperi toate surprizele care va sunt oferite acum.