Telefoanele Huawei: IMPORTANTA Decizie cu IMPACT foarte Mare

Telefoanele Huawei sunt vizate de o decizie foarte importanta care va avea si un impact foarte mare pentru utilizatorii din intreaga lume, in final.

Telefoanele Huawei tranzitie

Telefoanele Huawei din toata lumea, atat cele noi, cat si cele vechi, sunt vizate de o foarte importanta decizie luata de catre compania chinezeasca, una care va avea si un impact mare asupra oamenilor care le-au cumparat, sau le vor cumpara. Mai exact, in urmatorii ani telefoanele Huawei vor face tranzitia de la Android spre sistemul de operare Harmony OS, cel pe care compania chinezeasca l-a anuntat ca fiind in dezvoltare pentru a fi lansat.

Telefoanele Huawei vor incepe sa aiba Harmony OS oferit ca update optional chiar din prima parte a anului viitor, strategia companiei chinezesti fiind de a-l aduce in cat mai multe dispozitive cat mai rapid. Asta inseamna ca dupa ce modelele mai ieftine dintre telefoanele Huawei vor beneficia de acest update optional, el va fi extins inclusiv la modelele de top, cele care beneficiaza si de cea mai mare atentie, nu de cele mai mari vanzari dintre toate modelele.

Telefoanele Huawei: IMPORTANTA Decizie cu IMPACT foarte Mare

Telefoanele Huawei vor face trecerea de la Android la Harmony OS la un moment dat in cursul urmatorilor ani, cei de la Huawei putand forta aceasta schimbare daca Donald Trump va fi reales presedinte al SUA, desi asta ar putea fi dificil. Donald Trump este infectat cu noul Coronavirus acum, si primeste un tratament experimental, deci starea sa de sanatate e deteriorata, iar daca el nu va fi reales, atunci telefoanele Huawei vor scapa de aceasta tranzitie fortata.

Telefoanele Huawei vor trece prin ea daca Donald Trump mai ramane 4 ani la Casa Alba, iar asta pentru ca Huawei vrea sa le ofere clientilor cat mai multe servicii proprii, inclusiv un sistem de operare propriu. Eliminarea Android din telefoanele Huawei va trebui facuta treptat dupa vreo 2 ani in care Harmony OS sa poata fi testat optional de catre clienti, iar apoi chinezii vor putea sa forteze schimbarea, initial cu modelele ieftine.

Telefoanele Huawei nu vor oferi in mod neaparat o experienta mai buna de folosire cu acest Harmony OS, dar cei de la Huawei vor putea totusi sa controleze mai mult din ce se intampla in ele, si vor scapa de unele sanctiuni din SUA.