RCS & RDS: Noua Veste GROZAVA pentru Romanii din TOATA Tara

RCS & RDS are o noua veste grozava pentru romanii din toata tara, iata ce a dezvaluit operatorul de telecomunicatii, si cum te poti bucura de tot.

RCS & RDS preintampinare

RCS & RDS este unul dintre cei mai mari operatori de telecomunicatii din Romania, avand peste 10 milioane de clienti, ei beneficiind de servicii la preturi foarte mici, in special pe partea de telefonie mobila, unde nu exista egal. Pentru cei care deja folosesc serviciile de telefonie mobila ale RCS & RDS, sau care vor sa faca trecerea la ele, ei bine iata ca exista si ceva special oferit de catre operatorul de telecomunicatii, ceva de care ar fi bine sa stim.

RCS & RDS a anuntat, in primul rand, o noua oferta pentru telefoane mobile, avand in centru dispozitivele celor de la Xiaomi, care sunt disponibile la preturi speciale la operator, unul chiar si fara vreun avans. Cei de la RCS & RDS au de ceva vreme telefoanele de la Xiaomi disponibile in oferta, astfel ca acum nu fac altceva decat sa adune ofertele, si sa le permita oamenilor sa profite de ele pentru a cumpara modelele dorite la preturi foarte bune.

RCS & RDS: Noua Veste GROZAVA pentru Romanii din TOATA Tara

RCS & RDS are deasemenea si o oferta speciala pentru telefoanele Motorola care sunt cumparate la portare de catre clienti, acestea beneficiind de rate fara avans, si mai mult decat atat, sunt inclusiv compatibile cu retelele 5G. RCS & RDS vine aici cu o surpriza foarte interesanta pentru romanii care sunt dornici sa ajunga in reteaua sa, iar asta pentru ca preturile cerute pentru aceste modele de telefoane depasesc cu mult asteptarile multor clienti.

RCS & RDS stie foarte bine cat de importante sunt preturile mici pentru cei care vin in reteaua sa, in special la portare, asa ca incearca sa le ofere oamenilor fix ceea ce asteapta de la promotiile sale. RCS & RDS este lider la portari in Romania tocmai pentru ca este capabil sa le ofere oamenilor fix ceea ce isi doresc, adica preturi foarte mici pentru servicii, dar si telefoane care sunt vandute la preturi mai bune decat cele percepute de concurenta.

RCS & RDS are aceasta oferta disponibila pentru o perioada limitata de timp, asa ca daca sunteti interesati sa profitati de ea, ar fi bine sa o faceti cat inca mai aveti ocazia, inainte ca ea sa dispara in totalitate.