Telefoanele Android: IMPORTANT Anunt Facut de catre Google

Telefoanele Android au parte de un foarte important anunt facut de catre compania Google, iata ce trebuie sa stii chiar acum si cum de afecteaza.

Telefoanele Android protectie

Telefoanele Android sunt in centrul unui foarte important anunt pe care compania Google il face pentru utilizatorii din intreaga lume, ea incercand sa ajute oamenii cat poate de mult cu deciziile pe care le ia. Cei de la Google au dezvaluit faptul ca o varietate dintre telefoanele Android lansate de catre producatori terti au probleme foarte mari de securitate, modele de la Huawei, OPPO, Vivo, si nu numai, fiind printre cele vizate.

Telefoanele Android sunt verificate de catre cei de la Google ca parte a unui nou program special menit sa testeze telefoanele terte de la diversi producatori in scopul de a descoperi problemele mari pe care le au, astfel incat ele sa fie rezolvate. Google a descoperit probleme foarte mari in special la producatorii chinezi care lanseaza telefoanele Android “pe banda rulanda”, iar asta a dus intr-un final si la rezolvare amultora.

Telefoanele Android: IMPORTANT Anunt Facut de catre Google

Telefoanele Android pentru care au fost descoperite probleme mari le-au avut rezolvate de catre producatori la cererea companiei Google, si asa utilizatorii beneficiaza de o experienta de folosire mult mai buna. Google i-a anuntat pe producatorii care au avut telefoanele Android cu probleme, iar apoi a dezvaluit in mod public tot ceea ce a descoperit, astfel incat vulnerabilitatile majore sa nu fie exploatate de catre hackeri in vreun fel.

Telefoanele Android au parte de actualizari de securitate constante de la compania Google, insa cand vine vorba despre producatorii chinezi, lucrurile stau complet diferit, astfel ca oamenii trebuie sa astepte actualizarile cu lunile. Google incearca sa ii convinga pe acesti producatori de faptul ca telefoanele Android trebuie sa fie actualizate in mod constant cu cele mai recente patch-uri, si speranta este ca noul sau program sa aiba succes.

Telefoanele Android vor fi in continuare monitorizate de catre Google pentru a se descoperi orice fel de vulnerabilitati mai exista in ceea ce le priveste, asa ca ramane doar sa vedem ce alte surprize vor mai fi dezvaluite.