WhatsApp: Grozava Functia SECRETA pentru iPhone si Android

WhatsApp are astazi parte de o dezvaluire foarte interesanta cu o noua functie secreta pentru iPhone si Android, iata ce vom avea disponibil.

WhatsApp cataloage

WhatsApp are astazi dezvaluita o noua functie secreta care va ajunge in telefoanele utilizatorilor din intreaga lume, si vorbim despre ceva foarte interesant care are menirea de a ne face viata ceva mai buna. Mai exact, cei de la WhatsApp vor implementa in cadrul aplicatiei de mesagerie o schimbare care le va permite companiile sa ne arate cataloage de produse direct in conversatiile pe care le avem cu ele, ceva ce pana acum nu a fost disponibil intr-o maniera similara.

WhatsApp implementeaza aceasta functionalitate pentru a le oferi companiilor mai multe motive sa fie active in platforma sa de mesagerie, si sa le vanda mai usor produse oamenilor care le sunt fideli, si nu numai. WhatsApp a lansat de ceva vreme o platforma speciala pentru companii, aceasta facilitand interactiunea usoara dintre oameni si companii, iar acum lucrurile merg ceva mai departe de atat, ideea fiind a celor de la Facebook.

WhatsApp: Grozava Functia SECRETA pentru iPhone si Android

WhatsApp cataloage conversatii

WhatsApp are implementata functia pentru a vizualiza cataloage cu produse direct in conversatii dupa ce Facebook a implementat ceva similar pentru Instagram, doar ca nu in conversatii, ci direct in interfata de profil. WhatsApp trebuie sa produca intr-un fel bani pentru cei de la Facebook, iar aceasta este o alta incercare a companiei de a genera venituri din platforma sa care este atat de popula in intreaga, cu peste 2 miliarde de utilizatori.

WhatsApp ar trebui sa permita in curand si vanzarea de produse prin platforma de mesagerie, iar noutatea aceasta va fi oferita atat pe telefoanele iPhone, cat si pe cele cu sistem de operare Android. Vorbim despre o implementare extrem de interesanta pe care cei de la WhatsApp o fac pentru toti utilizatorii, una de care multa lume ar trebui sa stie, pentru ca final vorbim despre o functionalitate extrem de interesanta care ne poate face viata mai usoara.

WhatsApp testeaza aceasta noua functie pentru iPhone si Android chiar acum, iar ea urmeaza sa fie oferita in mod oficial pentru toata lumea in cursul lunilor urmatoare, dar e nevoie ca afacerile sa-si faca cataloage pentru a le putea vedea.