ING Bank: Foarte IMPORTANT Anunt pentru Multi Clienti Romani

ING Bank are un foarte important anunt pentru foarte multi clienti din toata Romania, iata ce trebuie sa stii chiar acum, si ce trebuie sa faci.

ING Bank avansare

ING Bank are un foarte important anunt pentru multi clienti din toata Romania, banca incercand sa le ofere acestora doar cea mai buna experienta pentru folosirea serviciilor sale, indiferent de unde se face acest lucru. Ei de la ING Bank au lansat recent o actualizare pentru aplicatia HomeBank disponibila pentru telefoanele cu sistem de operare Android, ea putand fi instalata chiar de acum prin intermediul Google Play Store.

ING Bank mentioneaza in lista de schimbari pentru acesta actualizare noua faptul ca o ofera pentru a le imbunatati clientilor experienta de plata folosind sistemul ING Pay, oferit exclusiv pentru telefoanele Android. Cei de la ING Bank au lansat de ceva vreme sistemul de plati mobile pentru telefoanele cu sistem de operare Android, ING Pay fiind singura solutie pentru ei in ideea de a face plati mobile la oricare dintre POS_urile in care vor sa faca asta.

ING Bank: Foarte IMPORTANT Anunt pentru Multi Clienti Romani

ING Bank a lansat actualizarea aceasta inainte ca ING Pay Credit sa fie anuntat, adica acel serviciu care le permite utilizatorilor sa-si faca un card de credit virtual pentru plati oriunde in Romania. Vorbim despre un servicu de care multi clienti mai mult ca sigur se vor folosi, iar asta pentru ca ING Bank are multi romani care folosesc carduri de credit, iar acum ele pot fi folosite pentru plati prin ING Pay inclusiv de pe telefoanele Android.

ING Bank a introdus o functie speciala in aplicatia sa pentru telefoanele cu sistem de operare Android care sa permita activarea cardului de credit virtual, astfel ca probabil e nevoie de instalarea actualizarii din Google Play Store pentru a face asta. ING Bank ofera in mod regulat actualizari pentru telefoanele Android, ceea ce din pacate nu se intampla si pentru iPhone, aplicatia petnru iOS avand neaparata nevoie de un update pentru iOS 14.

ING Bank le recomanda tot timpul clientilor sa aiba cea mai recenta versiune a aplicatiei sale pentru telefoane instalata in dispozitive, asa ca indiferent ce terminal aveti, ar fi bine sa instalati update-urile cand apar.