DACIA Duster 2021: Noile SCHIMBARI Asteptate de MULTI Romani

DACIA Duster 2021 are o serie de noi si foarte importante schimbari asteptate de catre foarte multi roman, iata ce isi doresc oamenii de la masina.

DACIA Duster 2021 vechi

DACIA Duster 2021 este modelul facelift al masinii la care producatorul roman DACIA lucreaza in momentul de fata, iar in baza a ceea ce am aflat pana acum, se pare ca acesta ar urma sa fie lansat in cursul anului viitor. Avand in vedere ca noile Logan 3 si Sandero 3 au fost lansate acum de catre cei de la DACIA, foarte multi se asteapta ca in DACIA Duster 2021 sa fie implementate unele dintre noutatile care sunt oferite in acele masini.

DACIA Duster 2021 nu va veni cu noutatile majore care au fost implementate in acele masini, iar acest lucru era destul de clar de foarte multa vreme pentru ca ele sunt upgrade-uri majore pentru seria de automobile. DACIA Duster 2021 va fi doar un update minor pentru seria de SUV-uri, cu unele noutati care sunt deja oferite in America de Sud, India, si chiar Rusia, unde masinile sunt vandute sub branding-ul celor de la Renault de ceva vreme.

DACIA Duster 2021: Noile SCHIMBARI Asteptate de MULTI Romani

DACIA Duster 2021 nu va avea noutatile majore din noile Logan si Sandero 3, acestea fiind pregatite pentru versiunea a treia din serie, cea care va ajunge la consumatori undeva prin 2022, sau 2023. E normal ca DACIA sa pastreze pentru acel model noutatile foarte importante pe care le-a pregatit pentru Logan 3 si Sandero 3, iar asta deoarece unele dintre ele vin ca premiere absolute pentru linia de masini care este vanduta in momentul de fata de catre producatorul roman.

DACIA Duster 2021 va veni cu o consola centrala usor modificata, mici schimbari la interior, plus alte noutati minore, dar totul adus din modelele care sunt vandute deja sub brand-ul celor de la Renault, nu in vreun alt mod. Acest lucru va lasa multi clienti cu o asteptare mai lunga pentru noutatile substantiale pe care ar trebui sa le vedem in modelele viitoare ale, SUV-ului, dar macar stiti ca va puteti astepta ca DACIA Duster 2021 sa nu vina cu noutatile majore la care va gandeati.

DACIA Duster 2021 va fi lansata undeva prin 2022, sau 2023, totul in functie de modul in care vor evolua vanzarile masinilor companiei Romanesti in decursul urmatorilor ani, deci asteptarea ar putea fi mai scurta.