Raiffeisen Bank: Vestea GROZAVA, ce Ofera Tuturor Romanilor

Raiffeisen Bank are o veste grozava pentru romanii din toata tara, iata ce a decis sa ne ofere tuturor chiar incepand de astazi, si cum profitam.

Raiffeisen Bank orizonturi

Raiffeisen Bank are o veste grozava pentru romanii din toata tara, una care vine intr-o perioada in care banca a incercat sa le ofere romanilor ceva ce n-am vazut de la prea multe alte companii intr-o maniera similara. Raiffeisen Bank a anuntat ca octombrie este luna filmului in platforma sa numita “Stagiunea Virtuala”, iar asta inseamna ca de la piesele de teatru prezentate acolo vom trece la filme pe care banca le va oferi pentru streaming.

Raiffeisen Bank a anuntat ca primul film pe care-l va oferi pentru clientii sai din toata Romania este “Into the Empty Quarter”, un film de acum 7 ani de zile, care nu e tocmai unul dintre cele mai cunoscute lansate vreodata. In ciuda acestui lucru, cei de la Raiffeisen Bank vor sa le aduca romanilor posibilitatea de a vedea filme bune online de oriunde s-ar afla, iar acesta este unul dintre cele care merita urmarite de catre oricine.

Raiffeisen Bank: Vestea GROZAVA, ce Ofera Tuturor Romanilor

Raiffeisen Bank spune ca va incepe sa transmita acest filme chiar din aceasta seara, de la ora 19:00, in direct pe website-ul sau, astfel ca daca sunteti interesati sa-l urmariti, aveti ocazia de a vedea o poveste foarte interesanta. Avand in vedere ca pana acum cei de la Raiffeisen Bank au transmis totul pentru oricine din orice colt al lumii, nu cred ca vor modifica in vreun fel acest lucru, astfel ca ar trebui sa puteti urmari filmul indiferent in ce zona de pe glob va aflati, totul chiar din aceasta seara.

🎞Deschidem luna filmului în #StagiuneVirtuala cu documentarul britanic "Into the Empty Quarter" (2013), povestea a doi…

Publicată de Raiffeisen Bank Romania pe Luni, 5 octombrie 2020

Raiffeisen Bank spune ca in cursul acestei luni va publica mai multe documentare in cadrul sectiunii sale speciale pentru arta, deci vom avea ocazia de a urmari o varietate de creatii foarte interesante pentru a ne mai largi orizonturile in materie de filme. Ideea celor de la Raiffeisen Bank este una foarte buna, si merita laudata, mai ales ca nu prea vedem lucruri similare de la alte banci, sau alte tipuri de companii mari din Romania, ceea ce e pacat.

Raiffeisen Bank lanseaza titluri noi in sectiunea sa pentru arta de cam 2 ori pe saptamana, astfel ca separat de ceea ce avem azi, ar trebui sa mai avem inca ceva lansat miercuri, sau vineri, la aceeasi ora.