Samsung GALAXY S30: Vestea GROZAVA pentru Fanii Telefoanelor

Samsung GALAXY S21 are astazi parte de o veste grozava, fanii telefoanelor urmand a se bucura de o schimbare majora dorita de foarte mult timp.

Samsung GALAXY S30 revolutie

Samsung GALAXY S30 este urmatoarea serie importanta de telefoane pe care compania Samsung o va lansa pentru clientii din intreaga lume, iar astazi vine o veste foarte buna pentru cei care o asteapta cu nerabdare. Mai exact, se pare ca Samsung GALAXY S30 urmeaza sa aiba dezvaluit noul chip Exynos 2100 chiar in cursul perioadei imediat urmatoare, acesta urmand a aduce imbunatatiri majore in comparatie cu Exynos 990 din seria actuala.

Samsung GALAXY S30 era asteptat oricum cu un chip superior celui din modelele de anul trecut, si asta pentru ca asa se intampla in fiecare an cand apar modele noi, insa acum cei de la Samsung vin cu ceva in plus pentru clienti. Presupunem ca e vorba despre imbunatatirea performantelor generale ale telefoanelor Samsung GALAXY S30, dar si un spor serios pentru eficienta energetica a telefoanelor, ceea ce era absolut necesar pentru ele.

Samsung GALAXY S30: Vestea GROZAVA pentru Fanii Telefoanelor

Samsung GALAXY S30 revolutia exynos

Samsung GALAXY S30 era asteptat si cu o placa video de la AMD pana in momentul in care s-a spus ca abia prin 2022 vom vedea aceasta schimbare majora care va aduce un foarte mare avantaj pentru telefoanele coreenilor. Problema este ca implementarea unei asemenea placi video pentru un telefon este foarte dificila, si de aceea Samsung GALAXY S30 nu este telefonul in care marea schimbare va veni, dar macar stim ca Samsung are in plan sa ofere asa ceva pentru clientii sai din toata lumea in momentul de fata.

Samsung GALAXY S30 ar trebui sa aiba noul sau chip prezentat printr-un comunicat de presa pe care cei de la Samsung ar trebui sa il publice impreuna cu toate noutatile importante care au fost pregatite pentru el. Dupa aceea ar trebui sa incepem sa vedem si primele teste de performante care apar in mod obisnuit in urma unor asemenea comunicate, deci cu putina rabdare vom afla tot ceea ce trebuie sa stim in legatura cu noul chip.

Samsung GALAXY S30 va fi prezentat in mod oficial in prima parte a anului 2021, cel mai probabil undeva prin februarie, iar lansarea oficiala ar trebui sa aiba loc in cursul lunii martie.