Telekom: Veste URIASA pentru Clienti, ce a LANSAT in Romania

Telekom are o veste uriasa pentru clientii din toata Romania, iata ce a decis sa lanseze pentru toata lumea chiar acum, si cum ne putem bucura de oferte.

Telekom lozuri

Telekom continua sa vina cu vesti bune peste vesti bune pentru clientii sai din toata Romania, iar acum vorbim despre o noua lansare care ia prin surprindere multa lume, si asta pentru ca public operatorul n-a spus nimic despre noutati pana acum. Cei de la Telekom au lansat pentru clientii din toata Romania o noua promotie foarte interesanta care vine sub forma unui loz digital pe care romanii il pot razui direct in aplicatia MyAccount.

Telekom ofera lozuri pentru clientii sai de fiecare data cand fac ceva in aplicatia MyAccount, fie ca e vorba despre prelungirea unui abonament, activarea facturii electronice, sau diverse alte actiuni care pot fi facute prin intermediul aplicatiei. Avand in vedere ca fiecare actiune de acest gen aduce cate un loz digital pe care clientii Telekom le pot razui, sansele de a castiga unul dintre premiile oferite de catre operator sunt cu atat mai mari pentru noi.

Telekom: Veste URIASA pentru Clienti, ce a LANSAT in Romania

Telekom lozuri digitale

Telekom ofera si cateva sute de premii pentru clientii sai, acestea constand in 50 de boxe Bluetooth portabile, 50 de dispozitive Samsung pentru dezinfectarea telefoanelor mobile, si nu numai, folosind raze ultraviolete. Separat de acestea exista inca 100 de vouchere in valoare de 100 de LEI pentru cumparaturi de la Germanos, insa 50 dintre ele sunt oferite doar pentru reinnoirea abonamentelor astfel ca doar 50 sunt oferite pentru oricare alte actiuni.

Telekom are aceasta promotie oferita peste celelalte de care se pot bucura clientii sai din toata Romania in momentul de fata, astfel ca vorbim despre foarte multe premii care sunt “puse la bataie” pentru toti clientii din Romania. Cei de la Telekom stiu foarte bine cat de dornici sunt romanii sa profite de toate ofertele care le sunt puse in fata, iar aceasta noua promotie cu lozuri digitale e ceva de care probabil ca multi clienti vor fi dornici sa profite cat inca mai e totul disponibil.

Telekom desfasoara acest concurs pentru o perioada limitata de timp, astfel ca daca sunteti dornici sa participati la el, ar fi bine sa va ganditi ce fel de actiuni puteti intreprinde in cadrul aplicatiei pe care o are operatorul.