GTA 6 ar putea fi LANSAT pe Piata abia DUPA Primul Film GTA

GTA 6 film

GTA 6 este unul dintre cele mai asteptate jocuri din intreaga lume, iar asta pentru ca exista milioane de jucatori in intreaga lume care isi doresc sa aiba disponibila cea mai noua versiune a sa cat se poate de repede, ea fiind in plin proces de dezvoltare de foarte multa vreme deja pentru noi toti.

GTA 6 este asteptat pentur lansare undeva in cursul anului 2022, cel putin conform celor mai recente zvonuri care-l au in centru, iar in baza unor informatii aparute astazi, se pare ca filmul Grand Theft Auto ar putea fi lansat chiar inainte ca noul joc sa fie disponibil pentru noi toti de la compania americana.

GTA 6 ar urma sa fie lansat in urma unui film care ar fi bazat pe povestea din GTA 5, el fiind in stadiile incipiente ale procesului de productie, deci inca foarte departe de a putea fi lansat pentru publicul larg, insa chiar si asa, vorbim despre o productie care mai mult ca sigur va fi dorita de multa lume.

GTA 6 nu are inca povestea dezvaluita, insa despre GTA 5 stim totul, astfel ca un film bazat pe acest foarte celebru joc nu ar fi ceva chiar atat de greu de crezut, mai ales ca avem atat de multe dovezi ale faptului ca povestea din spatele sau este un real succes, si ca ea merita adusa pe marile ecrane.

GTA 6 ar urma sa vina la aproape un deceniu dupa ce GTA 5 a fost lansat, si ar putea fi legat de filmul care este acum in plin proces de pregatire pentru productie, putand fi vorba despre o mega lansare, poate chiar impreuna, dar mai multe vom afla abia in cursul lunilor urmatoare.