Posta Romana: IMPORTANT Anunt, ce Face pentru Romanii din Tara

Posta Romana sms vama

Posta Romana a facut astazi un anunt foarte important pentru clientii din Romania care au de primit colete cu asistenta vamala, pentru acestea urmand a fi trimise notificari prin SMS, astfel ca oamenii vor afla mai rapid, si mai clar, ce se intampla cu ale lor colete dupa ce ajung in tara.

Posta Romana a extins serviciul de alerta prin SMS la toate trimiterile care vin din Uniunea Europeana in cele 52 de oficii postale care au asistenta vamala, deci clientii vor afla rapid prin SMS cand trebuie sa mearga sa ridice ceva de la vreunul dintre ele.

“Clienţii Poştei Române vor fi notificaţi prin SMS la sosirea trimiterilor în oficiile cu asistenţă vamală.

Compania Naţională Poşta Română a extins serviciul de alertă prin SMS pentru toate tipurile de trimiteri sosite din afara Uniunii Europene, în toate cele 52 de oficii poştale cu asistenţă vamală.

Astfel, clienţii sunt anunţaţi, printr-un mesaj primit pe telefonul mobil, despre data şi ora la care se pot prezenta în subunităţile poştale pentru ridicarea trimiterilor.

Serviciul este disponibil pentru pachete mici din categoria Standard şi pachete mici înregistrate, cu o greutate de până în 2 kg, dar și pentru colete poştale şi trimiteri EMS, până în 30 kg.”

❗️Clienţii Poştei Române vor fi notificaţi prin SMS la sosirea trimiterilor în oficiile cu asistenţă vamală ❗️…

Publicată de Poșta Română pe Marţi, 6 octombrie 2020