ING Bank: Mesajul UIMITOR cu care SURPRINDE Romanii din Tara

ING Bank are astazi un mesaj uimitor cu care ii surprinde pe romanii din toata tara, iata ce a dezvaluit banca, si cum ne influenteaza pe noi toti.

ing bank cotidian

ING Bank vine astazi cu un mesaj surprinzator care ne arata cat de mici suntem in lumea intreaga, dar si pe intregul internet, iar asta pentru ca “lumea se invarte” mult mai repede decat ne imaginam. Cei de la ING Bank prezinta rezultatele unui studiu facut pentru intregul internet in anul 2020, si el dezvaluie cateva lucruri extrem de interesante care confirma faptul ca lumea se indreapta in totalitate spre digitalizare, asa cum e si normal.

ING Bank ne spune ca in fiecare minut pe intregul internet sunt cheltuiti 3805 dolari in aplicatii pentru telefoane mobile, o suma care nu pare mare, dar vorbim totusi doar despre in-app purchase-uri. Mergand mai departe, ING Bank spune ca in fiecare minut se fac cumparaturi online in valoare de 1 milion de dolari pe intregul internet, o cifra cu adevarat impresionanta, iar asta pentru ca totalul zilnic depaseste 1 miliard de dolari.

ING Bank: Mesajul UIMITOR cu care SURPRINDE Romanii din Tara

ING Bank spune deasemenea ca in fiecare minut sunt incarcate pe internet peste 500 de ore de continut video, o cifra uriasa, dar e normal daca ne gandim ca exista atat de multe aplicatii si platforme pentru asta. Probabil veti fi deasemenea impresionati sa aflati de la ING Bank ca 1.4 milioane de persoane initiaza apeluri audio/video in fiecare minut pe internet, aici fiind vorba despre o cifra surprinzator de mare, iar daca ea e reala, atunci o treime din populatia planetei face zilnic apeluri video/audio.

Numărul utilizatorilor de Internet crește de la an la an, iar asta se vede și în lucrurile care se întâmplă într-un…

Publicată de ING Romania pe Duminică, 4 octombrie 2020

ING Bank a prezentat in ultimele luni o serie de studii interesante care ne-au aratat ce se intampla in lumea intreaga din punct de vedere financiar, iar acum vine si cu unele informatii tehnologice. E bine sa aflam lucruri de acest gen, si asta pentru ca asa mai aflam cate ceva din ceea ce se intampla in vastul internet, totul in comparatie cu Romania, care este o tara atat de mica, si nici nu se apropie de cifrele acestea la asemenea interivale de timp.

ING Bank va mai veni cu siguranta si cu alte studii de acest gen, asa ca ramane sa vedem cu ce anume ne va mai surprinde in viitor pentru ca tot ceea ce ne-a spus astazi este cu adevarat interesant.