Fortnite: NOI SURPRIZE Grozave Descoperite pentru Jucatori

Fortnite este unul dintre cele mai populare jocuri online din lume, si este intr-o continua evolutie, astfel ca acum vorbim despre o serie de surprize descoperite pentru titlu inainte de a fi lansate, si nu sunt chiar atat de putine precum v-ati fi imaginat, dupa cum si puteti vedea din clipul video de mai sus.

Fortnite urmeaza sa aiba lansate o serie de skin-uri noi de catre compania Epic Games, unul dintre cele mai importante fiind cel care-l prezinta pe legendarul Galactus, un foarte important personaj din lumea Marvel, companie cu care Epic Games a colaborat in repetate randuri pana in momentul de fata.

Fortnite va avea deasemenea si alte skin-uri despre care v-am mai spus deja, ele reprezentand personajele Venom, Daredevil, sau Ghostrider, insa vorbim si despre un nou boss, numit Mystique, acesta venind cu arme speciale, doua pistoale automate, ele fiind similare cu arma P90 a celor de la Epic Games.

Fortnite va avea deasemenea si mai multe battle bus-uri tematice care-l vor avea in centru pe celebrul Tony Stark, adica Iron Man, iar ele ar urma sa poata fi folosite pentru a distruge boss-ul Galactus, si desigur in oricare dintre bataliile pe care jucatorii vor dori sa le poarte impotriva altora activi online.

Fortnite va avea parte si de noi arme pregatite de catre cei de la Epic Games, per total fiind vorba despre un update interesant care ar trebui sa fie disponibil in cursul urmatoarelor zile, asa ca ne asteapta o perioada foarte interesanta in care vom avea disponibile o serie de noutati bune.