Kaufland: Vestea GROZAVA, Cati BANI le da GRATUIT Clientilor

Kaufland are o veste grozava pentru clientii din toata Romania, iata cati bani ofera gratuit pentru oricine in toate magazinele sale din tara.

Kaufland eroi

Kaufland anunta surpriza dupa surpriza in campania sa de aniversare a 15 ani de activitate in Romania, iar astazi vorbim despre o noua veste grozava pentru clientii din toata tara, care primesc gratuit bani sub forma de vouchere. Cei de la Kaufland au anuntat ca le ofera romanilor posibilitatea de a primi vouchere valorice in magazinele sale din Romania pentru cumparaturile pe care le fac in fiecare zi in orice localitate din tara.

Kaufland a anuntat ca le ofera clientilor vouchere valorice in valoare de 5 LEI fiecare in fiecare saptamana impreuna cu super eroii fiecareia dintre ele, adica produse alese special pentru a intra in aceasta promotie. Conform explicatiei oferite de catre cei de la Kaufland, clientii care merg in oricare dintre magazinele sale vor avea posibilitatea de a cumpara produse care fac parte din aceasta campanie, ele fiind denumite “produse super eroi”.

Kaufland: Vestea GROZAVA, Cati BANI le da GRATUIT Clientilor

Kaufland prezinta mai jos cateva dintre produsele care fac parte din aceasta campanie, si puteti vedea ca vorbim despre produse obisnuite, nimic special, si asta e normal pentru ca sunt si usor de gasit. Pentru produsele din aceasta campanie, cei de la Kaufland ofera vouchere valorice de 5 LEI fiecare direct la casa de marcat, astfel ca abia cand ajungeti acolo le veti primi, si nu doar unul, ci aveti sansa de a primi chiar mai multe.

Super eroii există! Îi găsești la Kaufland și îți aduc vouchere în valoare de 5 lei la cumpărături. Urmărește săptămânal produsele super heroes.🛒😍 #15aniDeKaufland

Publicată de Kaufland Romania pe Luni, 5 octombrie 2020

Kaufland va ofera voucherele cand va platiti cumparaturile, insa le puteti folosi abia a doua oara cand va intoarceti la magazin pentru a face cumparaturi, deci nu le puteti folosi atunci cand le primiti efectiv. Aceasta este regula campaniei celor de la Kaufland, si in mod teoretic, cand va reintoarceti puteti lua alte produse “super erou”, si puteti primi alte vouchere de 5 LEI fiecare pentru alte cumparaturi viitoare cu reducere in baza lor.

Kaufland desfasoara aceasta campanie promotionala pentru o perioada limitata de timp, asa ca profitati de ea cat inca mai aveti ocazia de a face acest lucru, inainte ca promotia sa dispara in totalitate.