Telefoanele Huawei: RADICALA Decizie, Schimbarea Controversata

Telefoanele Huawei sunt vizate de o decizie radicala care are si un impact important asupra clientilor si actualilor utilizatori din intreaga lume.

Telefoanele Huawei dezvoltatori

Telefoanele Huawei au parte de o noua decizie radicala pe care companai chinezeasca o face in ideea de a ramane fix acolo unde isi dorea sa fie, adica in topul preferintelor utilizatorilor, insa si departe de sanctiunile din SUA. Conform unor informatii aparute astazi, se pare ca Harmony OS urmeaza sa ajunga in telefoanele Huawei mai repede decat anuntase compania cu doar vreo luna de zile in urma, adica nu pe la inceputul anului viitor, ci chiar din 2020.

Telefoanele Huawei ar urma sa aiba Harmony OS disponibil pentru instalare chiar din 2020, dar aici vorbim doar despre modelele care sunt testate de catre dezvoltatori pentru a verifica aplicatiile pregatite pentru consumatori. Orice producator de telefoane le ofera initial dezvoltatorilor de aplicatii noi tipuri de software inaitne de a lansat ceva in mod public, si in aceasta situatie telefoanele Huawei ale dezvoltatorilor vor avea Harmony OS cu prioritate.

Telefoanele Huawei: RADICALA Decizie cu un IMPACT Important

Telefoanele Huawei nu ar urma sa fie singurele care ruleaza Harmony OS, cei de la Huawei intentionand sa ofere noul sistem de operare inclusiv catre alte companii din China care produc telefoane mobile pentru consumatori. Daca Huawei ar reusi sa extinda utilizarea Harmony OS dincolo de telefoanele Huawei, atunci am vorbi despre o lovitura mare pentru Android, care ar putea avea rata de adoptie redusa in randul producatorilor chinezi, care folosesc sistemul de operare in extrem de multe modele.

Telefoanele Huawei noi care vor veni cu Harmony OS ar urma sa fie lansate in prima parte a anului 2021, adica seria Huawei P40 ar trebui sa fie cea care sa aiba sistemul de operare oferit ca alternativa pentru Android. Telefoanele Huawei nu vor elimina Android chiar de la bun inceput pentru toata lumea, Harmony OS urmand a fi o alternativa pe care clientii o vor putea folosi in telefoane, dar dincolo de asta, Huawei va oferi in continuare Android ca sistem de operare principal.

Telefoanele Huawei trec prin aceasta schimbare radicala pentru ca SUA a impus sanctiuni impotriva companiei care fac imposibila oferire Android cu toate noutatile aferente, astfel ca altceva nu mai poate fi facut de catre chinezi.