Telekom: Clientii SURPRINSI, ce vor Primi GRATUIT de Acum

Telekom are o surpriza foarte mare pentru clientii sai din toata Romania, iata ce a decis sa le ofere gratuit incepand de acum, sic e trebuie sa faca.

telekom convinge

Telekom reuseste sa-si surprinda iar in mod pozitiv clientii din toata Romania, iar asta pentru ca a anuntat ce ofera in mod gratuit pentru cei care decid sa profite de o noua promotie pe care operatorul o deruleaza. Mai exact, cei de la Telekom au gasit o noua metoda prin care sa mai creasca numarul de portari in retea, adica sa le ofere bani clientilor, sub forma de vouchere, pentru prietenii convinsi sa se porteze in reteaua sa.

Telekom isi anunta clientii din toata Romania in legatura cu faptul ca le ofera vouchere in valoare de 50 de LEI fiecare pentru orice client care este convins sa se porteze in reteaua sa de telefonie mobila. Voucherul poate fi folosit de catre client pentru a cumpara orice de la Germanos, magazin detinut tot de catre Telekom, deci operatorul face pana la urma o “afacere” destul de interesanta, si e posibil ca destui oameni sa vrea sa profite de oferta aceasta.

Telekom: Clientii SURPRINSI, ce vor Primi GRATUIT de Acum

Telekom a inceput anul cu ceea ce parea a fi un obiectiv clar de a-si creste subtantial baza de clienti pe partea de telefonie mobila, dar si numarul de portari lunare, insa asta nu s-a prea intamplat pana acum, cel putin in a doua parte. Portarile celor de la Telekom n-au crescut cu foarte mult fata de anul 2019, in ciuda ofertelor foarte bune pe care le-a lansat compania, astfel ca vorbim despre o noua incercare de a aduce mai multi clienti in retea, acum pe baza de recomandari ale prietenilor.

Ajută-ți prietenii să se porteze la Telekom, iar noi vă oferim un voucher în valoare de 50 de lei la Germanos! Află mai multe detalii la: https://www.telekom.ro/porteaza-un-prieten/

Publicată de Telekom Romania pe Miercuri, 7 octombrie 2020

Telekom nu e singura companie din Romania, si nici macar singurul operator de telecomunicatii, care a incercat o strategie de acest gen, si probabil ca va avea succes cu incercarea sa de a isi creste baza de clienti. Telekom vine cu o idee foarte interesanta aici, si e foarte posibil ca ea sa aiba succes, dar probabil unul moderat, pentru ca e greu sa convingi oamenii sa-si convinga prietenii sa se porteze in reteaua ta, mai ales cand recompensa nu e uriasa.

Telekom va continua oricum sa aduca multi clienti in reteaua sa multumita ofertelor bune pe care le are, dar nu va putea depasi prea curand DIGI in ceea ce priveste numarul de portari totale.