Windows 10: Este LANSATA Schimbarea DORITA de Ani de Zile

Windows 10 are in sfarsit lansata o schimbare pe care foarte multi utilizatori au cerut-o de ani, si ani, de zile, dar care vine intr-un final abia acum.

Windows 10 sugestii

Windows 10 va avea in sfarsit facuta o schimbare pe care unii dintre utilizatorii sistemului de operare o asteapta de ani, si ani, de zile, si care parea sa nu mai ajunga vreodata, insa iata ca intr-un final lucrurile se aseaza asa cum vor oamenii. Cei de la Microsoft le vor permite utilizatorilor Windows 10 sa dezactiveze folosirea automata a Bing ca motor de cautare predefinit in cadrul sistemului de operare, ceva ce multi nu credeau ca e posibil.

Windows 10 are de putina vreme combinate cautarile locale pentru fisiere cu cele web, prin Bing, iar Microsoft a fost intens criticata pentru aceasta decizie, astfel ca acum s-a gandit intr-un final ca poate ar fi bine sa elimine obligatia de a mai folosi Bing. Ca parte a unei noi actualizari care va fi disponibile pentru Windows 10, Microsoft le va permite utilizatorilor sa dezactiveze complet cautarile web prin Bing in momentul in care cauta fisiere din PC-urile lor.

Windows 10: Este LANSATA Schimbarea DORITA de Ani de Zile

Windows 10 sugestii cautari bing

Windows 10 are sistemul standard de cautare, din PC-uri, mult ingreunat de catre aceasta functionalitate pe care mai nimeni nu o dorea, astfel ca eliminarea sa va face orice cautari locale mult mai rapide decat in mod obisnuit. Problema este ca modificarea trebuie facuta prin registrele sistemului de operare Windows 10, deci nu va exista o optiune pe care oamenii o vor putea activa, sau dezactiva, dupa bunul plac pentru a scapa de acest sistem stupid gandit de catre Microsoft.

Windows 10 nu e gandit sa le faca viata mai usoara oamenilor, ba din contra, si asta se vede din cauza numeroaselor probleme pe care sistemul de operare le are, dar si a deficientelor majore cu care multi dintre utilizatori se confrunta zilnic. Incapatanarea Microsoft de a introduce cautari prin web si OneDrive in sistemul local de cautari al Windows 10 a adus foarte multe probleme pentru PC-uri, si totusi, nu vrea sa renunte la ideile sale proaste.

Windows 10 va avea actualizarea cu acest sistem lansata candva in viitorul apropiat, doar ca deocamdata nimeni nu stie foarte clar cand anume se va intampla acest lucru, deci e nevoie de rabdare multa.