Nelu Tataru: Mesajul pentru romanii care nu cred in noul Coronavirus

Nelu Tataru Mesajul romanii nu cred Coronavirus

Nelu Tataru are un mesaj pentru cei care inca nu cred in noul Coronavirus, ministrul sanatatii venind cu o afirmatie care ar trebui privita de catre foarte multi romani ca o chemare pentru a vedea exact cat de serioasa e problema cu care se confrunta Romania in momentul de fata.

Nelu Tataru le cere romanilor care nu cred in noul Coronavirus sa vina cu el in spitale si sa vada exact care este situatia oamenilor care sunt tratati acolo, si cat de periculoasa poate deveni boala pentru cei care sunt in clasa de risch major, situatia fiind una care poate degenera oricand.

“Să meargă împreună cu mine sau cu noi în spitale, să vadă ce se întâmplă în terapiile intensive, să meargă la primiri urgențe, să audă bolnavii strigând durerea, să meargă să vadă cadrele medicale care după șapte luni încă sunt acolo. Și dacă nu au avut pe nimeni care s-a infectat în această perioadă sau care a pierdut lupta cu boala în această perioadă, să evalueze încă o dată dacă copilul sau părintele merită neîncrederea.”