Raiffeisen Bank: Anunt de ULTIMA ORA ce Vizeaza TOTI Clientii

Raiffeisen Bank are un anunt de ultima ora pentru toti clientii sai din Romania, cu o cerere extrem de importanta de care toti trebuie sa stie acum.

Raiffeisen Bank distantare

Raiffeisen Bank are astazi un anunt de ultima ora pentru toti clientii sai din Romania, unul de care ar trebui sa stie nu doar ai sai clienti, ci toti romanii, indiferent de varsta, si de ocupatia pe care o au acum. Cei de la Raiffeisen Bank le spun romanilor ca in aceasta perioada trebuie sa se protejeze impotriva unei infectari cu noul Coronavirus, si sa foloseasca toate solutiile digitale pe care banca le pune la dispozitie pentru interactiunea cu ea.

Raiffeisen Bank ii incurajeaza pe clientii sai din toata tara sa foloseasca oricare dintre serviciile sale de mobile banking pentru a isi administra conturile bancare, a vedea tranzactiile, si nu doar atat. Aplicatiile mobile ale celor de la Raiffeisen Bank sunt deasemenea foarte utile pentru a face acelasi lucru, oricare dintre clientii din toata tara putandu-si utiliza telefoanele pentru mobile banking, a face plati mobile, si mult mai multe.

Raiffeisen Bank: Anunt de ULTIMA ORA ce Vizeaza TOTI Clientii

Raiffeisen Bank vine cu aceasta cerere pentru ca atat timp cat clientii nu ajung in oricare dintre sucursalele sale pentru a rezolva diverse probleme, ei raman in siguranta acasa, sau eventual nu pun in pericol oamenii de acolo, daca sunt bolnavi. Cereri de acest gen vin si de la alte banci din Romania, nu doar de la Raiffeisen Bank, iar asta pentru ca toate vor sa isi tina clientii in siguranta in orice fel de interactiuni pe care le au cu ele.

Ne dorim sa rămânem în continuare aproape, păstrând distanța responsabilă impusă în aceste momente. Rămâi în siguranță…

Publicată de Raiffeisen Bank Romania pe Miercuri, 7 octombrie 2020

Raiffeisen Bank impune si o serie de masuri de siguranta in scuursalele sale, in care e necesara purtarea mastii de protectie, dar si distantarea sociala, totul pentru ca oamenii sa fie in siguranta. Acum Raiffeisen Bank le cere clientilor sa ajunga in agentiile sale doar daca este necesar, si sa respecte toate regulile pe care autoritatile din Romania le impun pentru noi toti, astfel ca trebuie sa fim foarte atenti la tot ceea ce ni se cere.

Raiffeisen Bank incearca sa-si tina clientii in siguranta, dar e nevoie si ca oamenii sa faca acest lucru, altfel totul este complet in zadar, si oricate recomandari ar veni, ele nu ajuta la nimic daca oamenii nu inteleg ca trebuie sa le respecte.