LIDL Romania: Surpriza oferta GRATUIT In Plus catre Clienti

LIDL Romania are o noua surpriza pentru clientii din toata tara, iata ce a decis sa ofere gratuit in plus fata de toate promotiile extrem de bune.

LIDL Romania razuieste

LIDL Romania a lansat luna trecuta noua sa aplicatie Plus care le ofera clientilor din toata tara posibilitatea de a beneficia de reduceri suplimentare pentru foarte multe produse din oferta lantului de supermarket-uri. Aplicatia Plus a fost gandita pentru a fi un mare bonus pentru clientii care aleg sa isi faca in fiecare zi cumparaturile de la LIDL Romania, ea fiind oferita gratuit pentru toata lumea, si vine cu o varietate de beneficii, plus o mare gratuitate.

LIDL Romania a anuntat astazi ca separat de reducerile mari pe care le ofera in aplicatie pentru clientii sai din toata tara, in aplicatie toti primesc in mod gratuit si un talon razuibil in momentul in care platesc la casa, si scaneaza codul QR din aplicatie. Acel talon razuibil pe care LIDL Romania il include pentru clientii sai are ascunse premii pe care romanii le pot castiga daca au noroc, si vorbim despre beneficii in plus pentru toata lumea, ceea ce vine ca o veste grozava.

LIDL Romania: Surpriza oferta GRATUIT In Plus catre Clienti

LIDL Romania are foarte multe promotii pe care le ofera pentru clientii sai din toata tara, iar ceea ce este disponibil prin intermediul aplicatiei Plus vine doar ca un mare bonus pentru cei care isi doresc cu adevarat gratuitati si oferte. LIDL Romania a creat aplicatia special pentru a tine pasul cu Kaufland, sau Carrefour, care de mult timp au aplicatii cu oferte speciale, carduri de fidelitate, etc, iar acum avem toate acestea inclusiv la cei de la LIDL.

Cu aplicația #LidlPlus ai toate bonurile de la cumpărăturile în magazinele noastre în telefon. 🧾 În plus, după ce…

Publicată de Lidl Romania pe Miercuri, 7 octombrie 2020

LIDL Romania le cere clientilor sa-si scaneze cardurile digitale din aplicatia LIDL Plus de fiecare data cand fac o plata la casa de marcat, iar asta pentru ca aduna puncte, si pot primi diverse oferte speciale in baza lor. LIDL Romania stie foarte bine cat de mult isi doresc romanii sa beneficieze de oferte grozave, astfel ca tot ceea ce vedem acum de la lantul de supermarket-uri este doar o noua confirmare a faptului ca ii pasa intr-adevar de clienti.

LIDL Romania va avea reduceri si oferte speciale prin LIDL Plus pentru mult timp de acum inainte, asa ca ramane doar ca noi sa profitam de ele cat sunt disponibile de la companie.