BCR Romania: GROZAVA Veste pentru TOTI Clientii cu Carduri

BCR Romania are clientii din toata tara vizati de o veste grozava, iata ce ofera pentru cardurile tuturor chiar acum, si cum te poti bucura de tot.

BCR Romania plateste

BCR Romania este una dintre cele mai mari banci din Romania, iar asta pentru ca are o traditie foarte lunga, si foarte multe servicii pe care le ofera pentru clientii sai, insa multi nu stiu despre ceva foarte important care ii vizeaza. Mai exact, BCR Romania are pentru clientii din toata Romania nu mai putin de patru servicii de plati mobile, si toate le permit oamenilor sa-si foloseasca cardurile bancare pentru orice fel de achizitii doresc ei.

BCR Romania are suport pentru George Pay, un sistem de plati mobile care a fost integrat special pentru a facilita platile mobile de pe telefoanlee cu sistem de operare Android, destui de multi oameni folosind totul. Din pacate, pentru telefoanele iPhone acest sistem nu este disponibil, astfel ca doar cei cu Android, si care folosesc George, vor putea folosi sistemul de plati mobile al celor de la BCR Romania pentru a plati oriunde doresc.

BCR Romania: GROZAVA Veste pentru TOTI Clientii cu Carduri

BCR Romania are deasemenea suport pentru Apple Pay, binecunoscutul sistem de plati mobile pe care cei de la Apple il ofera pentru clientii din toata lumea, insa numai pentru telefoanele iPhone, Apple Watch, iPad, sau Mac-uri. In cazul Android nu poate fi folosit Apple Pay, dar dupa cum v-am spus mai sus, cei dela BCR Romania au implementat suport pentru George Pay, si asta nu e singura solutie de plata pentru cei care vor sa o faca atunci cand sunt mobili.

BCR Romania are deasemenea implementat suport pentru Garmin Pay si smartwatch-urile compatibile cu aceasta metoda de plati mobile, atat in Romania, cat si in alte tari de pe glob. Fitbit Pay este un alt sistem de plati mobile pe care BCR Romania il are implementat pentru clientii din toata tara, iar aici vorbim deasemenea despre limitare doar pentru dispozitivele celor de la Fitbit, si despre nimic altceva, asa ca nu-l puteti folosi altundeva.

BCR Romania ofera toate aceste solutii de plati mobile pentru ca exista foarte multi clienti dornici sa se bucure de posibilitatea de a plati si cu dispozitive de acest gen, iar banca le ofera posibilitatea de a face asta.