Raed Arafat: Mesajul IMPORTANT pentru TOTI Romanii din Tara

Raed Arafat minciuni Coronavirus

Raed Arafat are un nou mesaj foarte important pentru toti cetatenii din Romania, seful DSU incercand sa ii convinga pe romani sa nu mai asculte toate minciunile care se propaga la televiziuni, si care le recomanda oamenilor sa nu respecte legea cand vine vorba despre masurile de protectie.

Raed Arafat a spus in repetate randuri ca romanii nu ar mai trebui sa dea atentie mesajelor care le spun ca Coronavirus nu exista, ca nu ar trebui sa se protejeze, etc, si sa fie mult mai atenti la mesajele care la spun ca trebuie sa fie mereu protejati pentru ca nu se stie cand se pot infecta.

“Este o situație delicată, care necesită luarea unor măsuri. Chiar dacă unele sunt contestate, trebuie luate unele măsuri pentru limitarea răspândirii. Cel mai important lucru rămâne însă respectarea măsurilor de bază: mască, distanțarea, igiena. Creșterea este rezultatul mai multor factori din ultima perioadă, trebuie acum să reușim să le oprim și prin limitarea unor activități care pot duce la această creștere.

Problema noastră este respectarea regulilor de bază. Toate măsurile pe care le luăm, care pot stopa creșterea și atingerea unui platou, singura soluție este respectarea cu sfințenie a regulilor. Când vedem că unu pune la îndoială respectarea regulilor, schimbăm canalul.”