Google Chrome: Ce TREBUIE sa Stii despre o Modificare MAJORA

Google Chrome are parte de o modificare foarte importanta pentru sute de milioane de utilizatori din intreaga lume, iata ce se modifica pentru toata lumea.

google chrome cheile

Google Chrome este cel mai folosit browser din intreaga lume, el fiind instalat pe sute de milioane de telefoane, tablete, calculatoare, si numarul creste in mod constant pe zi ce trece, iar compania Google implementeaza noi functii importante in mod constant. Una dintre aceste noi functii importante a fost lansata cu versiunea 86 a Google Chrome pentru telefoanele iPhone si Android, aceasta aducand o functie de care chiar aveai nevoie in dispozitivele tale.

Google Chrome aduce pe iPhone si Android o functie care le poate spune utilizatorilor daca parola pe care o folosesc pentru diverse conturi din website-urile pe care le acceseaza a fost compromisa de catre hackeri. Google Chrome are aceasta functionalitate de foarte multa vreme pe calculatoare, insa pentru iPhone si Android ajunge abia acum, la foarte multe luni distanta dupa ce a fost integrata pentru PC-urile din toata lumea.

Google Chrome: Ce TREBUIE sa Stii despre o Modificare MAJORA

Google Chrome scaneaza parolele pe care le folosim pentru a ne loga in diverse website-uri, fara a le trimite in mod necriptat la Google, si daca ele sunt gasite inclusiv intr-o baza de date speciala, publicata de hackeri, atunci vom fi alertati in legatura cu asta. Google Chrome ne va recomanda sa schimbam parola respectiva cu una noua, mai buna, care sa nu mai poata fi compromisa de catre hackeri pentru a obtine acces la conturile noastre din diverse website-uri.

Google Chrome poate inclusiv sa recomande parole pe care sa le folosim pentru conturile pe care le avem in diverse website-uri, astfel ca in mod teoretic ar trebui sa beneficiem de mai multa siguranta in mediul online. Toata aceasta verificare este facuta in mod automat de catre Google Chrome daca este activata functia pentru verificarea parolelor, astfel ca noi nu avem absolut nimic de facut decat sa fim atenti la mesajele care vin de la browser.

Google Chrome este distribuit in versiunea 86 de catre compania Google prin intermediul Google Play Store si App Store, astfel ca puteti instala chiar acum actualizarea pentru a beneficia de un nivel mult mai ridicat de siguranta.