Windows 10: Schimbarea COLOSALA la care NU te-ai fi Asteptat

Windows 10 are parte de o schimbare colosala pe care o face compania Microsoft, si nu te-ai fi asteptat sa vezi asa ceva pentru calculatoare si telefoane.

Windows 10 clipboard

Windows 10 are o schimbare colosala pregatita pentru miliarde de utilizatori din intreaga lume, deci vorbim despre ceva care va fi oferit inclusiv pentru utilizatorii de telefoane mobile, Android in cazul de fata. Windows 10 are de mai bine de 2 ani de zile o functie speciala care permite sincronizarea textelor, imaginilor, etc, prin Clipboard catre multiple dispozitive interconectate la acelasi cont Microsoft, totul prin cloud-ul companiei americane.

Windows 10 are si un istoric special care afiseaza tot ceea ce am copiat prin sistemul de operare, fie ca e vorba de texte, link-uri, poze, etc, astfel ca putem vedea rapid ce-a mai copiat in trecut inainte de a copia ceea ce avem acum in clipboard. Functionalitatea in sine pentru Windows 10 a fost laudata de multa lume, dar ea va deveni si mai buna in viitorul apropiat, ceea ce desigur ca este o veste si mai buna pentru utilizatorii din intreaga lume in momentul de fata.

Windows 10: Schimbarea COLOSALA la care NU te-ai fi Asteptat

Windows 10 clipboard android

Windows 10 ofera aceasta functionalitate prin tastatura SwiftKey, si nu numai, pentru utilizatorii de PC-uri, iar Microsoft o va include si in versiunea pentru Android a aceleiasi tastaturi virtuale. Practic, orice fel de texte, link-uri, poate chiar si poze, pe care utilizatorii le copiaza in Clipboard-ul din Windows 10 vor deveni vizibile inclusiv in Android daca totul se face folosind tastatura Swiftkey, iar functionalitatea in sine este una cu adevarat uimitoare pentru utilizatori.

Windows 10 le va permite oamenilor sa isi modifice extrem de mult experienta de utilizare a calculatoarelor si telefoanelor, iar asta pentru ca transferul de informatii intre un PC si un telefon va deveni mult mai simplu. Foarte putine de operare ofera o asemenea versatilitate in ceea ce priveste copierea de informatii din Clipboard, iar Windows 10 va aduce pentru Android ceva ce mai mult ca sigur foarte multa lume va aprecia foarte mult.

Windows 10 va avea aceasta modificare lansata in viitorul apropiat, cel mai probabil abia cand actualizarea pentru luna octombrie va fi disponibila in mod oficial pentru toata lumea, deci mai avem putin de asteptat.