DIGI Romania: MILIOANE de Clienti au Asta GRATUIT si NU Stiu

DIGI Romania are milioane de clienti din Romania care primesc in mod gratuit ceva ce nu stiau ca au disponibil chiar in acest moment de la companie.

DIGI Romania kodi

DIGI Romania ofera pentru clientii din toata Romania in mod gratuit ceva ce multi nu stiau ca primesc, dar ceva ce este extrem de important pentru foarte multa lume care este dornica sa profite de aceasta surpriza speciala. Stiti deja ca DIGI Romania ofera in mod gratuit pentru anumite abonamente spatiu de stocare in DIGI Storage, in timp ce pentru altele ele trebuie platit, dar este atat de ieftin incat il puteti cumpara fara probleme.

DIGI Romania ofera pentru DIGI Storage si o varietate de servicii adiacente, nu doar cel standard de stocare a fisierelor, ci si unele suplimentare, care sunt disponibile in mod gratuit pentur clientii cu acces la platforma. Unul dintre aceste servicii pentru DIGI Romania este disponibil pentru Kodi, XMBC, una dintre cele mai populare platforme de streaming video, sau audio, pentru clientii din toata tara, daca stiu cum sa il activeze chiar acum.

DIGI Romania: MILIOANE de Clienti au Asta GRATUIT si NU Stiu

DIGI Romania kodi player

DIGI Romania permite activarea unui plugin special pentru DIGI Storage care permite accesarea prin Kodi a filmelor, muzicii, sau pozelor, din conturile DIGI Storage folosind aplicatia Kodi, ceva ce pentru multa lume nu parea posibil. Ei bine, este posibil, cei de la DIGI Romania stiind ca in tara noastra este folosit Kodi de catre foarte multe persoane, astfel ca ofera suport pentru el direct in DIGI Storage, daca doriti sa vedeti pozele, filmele, muzica, prin aceasta aplicatie.

DIGI Romania spune ca add-on-ul Kodi pentru DIGI Storage este disponibil in sectiunea de programe din repository-ul oficial al aplicatiei, deci de acolo il puteti lua pentru a il folosi cu al vostru cont din platforma. Daca ati folosit Kodi pana in momentul de fata, atunci cu siguranta stiti ce inseamna utilizare asa cu DIGI Romania, si cu siguranta stiti la ce sa va asteptati dupa ce instalati acest add-on special pe care grupul de telecomunicatii il recomanda.

DIGI Romania ofera in mod gratuit DIGI Storage pentru abonamentele Fiberlink de 500 si 1000 Mbps, insa pentru cele cu viteze mai mici va trebui sa platiti o suma modica pentru a avea acces la platforma chiar acum.