Raiffeisen Bank: ULTIMA ORA, Anunt IMPORTANT pentru Clienti

Raiffeisen Bank are un important anunt de ultima ora pentru toti clientii sai din toata Romania, iata ce a anuntat banca, si ce trebuie sa faci acum.

Raiffeisen Bank notificari

Raiffeisen Bank are un foarte important anunt de ultima ora pentru toti clientii sai din toata Romania, unul de care e bine sa stii chiar acum pentru ca vine cu un beneficiu urias pentru cei care au servicii bancare acum. Vorbim despre ceva ce Raiffeisen Bank a decis sa lanseze pentru clientii sai din toata Romania, un sistem care in sfarsit ofera posibilitatea de a afla cand are loc o tranzactie din conturile noastre, ceva ce foarte multi clienti cereau de foarte multa vreme.

Raiffeisen Bank a implementat in sfarsit un sistem de notificari push pentru aplicatia Smart Mobile, cea care permite administrarea conturilor bancare direct de pe telefoanele mobile care au sistem de operare iPhone, sau Android. Raiffeisen Bank ofera in mod gratuit pentru clientii din toata Romania acest nou sistem, astfel ca oricine il poate activa direct din meniul aplicatiei Smart Mobile pentru a se bucura de alerte la fiecare tranzactie din cont.

Raiffeisen Bank: ULTIMA ORA, Anunt IMPORTANT pentru Clienti

Raiffeisen Bank a intarziat destul de mult implementarea acestui sistem care exista deja la multe alte banci din Romania de foarte multa vreme, insa iata ca intr-un final ajunge si la clientii sai din toata tara. Sistemul este gratuit pentru ca notificarile push sunt transmise de catre Raiffeisen Bank prin aplicatia sa pentru telefoanele mobile, si nu prin SMS, deci nu vorbim despre costuri ridicate pentru oferirea functionalitatii, deci nici clientii nu au parte de vreun cost suplimentar.

💸 De azi, urmăreÈ™ti È™i mai uÈ™or tot ce se întâmplă cu banii tăi, cu optiunea care îți oferă control deplin asupra…

Publicată de Raiffeisen Bank Romania pe Joi, 8 octombrie 2020

Raiffeisen Bank are in aplicatia sa Smart Mobile si optiuni pentru controlarea nivelurilor de tranzactii la care sunt trimise notificarile push catre clientii sai, astfel ca puteti alege cum anume primiti mesajele. Ideea celor de la Raiffeisen Bank de a oferi intr-un final o asemenea functionalitate este una extrem de buna pentru ca acum oamenii nu vor mai fi nevoiti sa se intrebe de ce au loc tranzactii, si ei nu au aflat nimic pana la verificarea raporturilor.

Raiffeisen Bank ofera aceasta functionalitate gratuit pentru toti clientii care au carduri bancare in Romania in momentul de fata, astfel ca trebuie doar sa mergeti si sa o activati in aplicatia Smart Mobile chiar acum.