WhatsApp: ATENTIONARE de ULTIMA ORA catre MILIOANE de Romani

WhatsApp este in centrul unei atentionari de ultima ora venita pentru milioane de romani, iata ce trebuie sa stii chiar acum daca folosesti aplicatia.

whatsapp capitala

WhatsApp este folosita de catre milioane de romani in momentul de fata, platforma de mesagerie fiind extrem de populara in momentul de fata, iar pentru foarte multi dintre ei vine si o atentionare de ultima ora de care trebuie sa tina cont. Vorbim despre un mesaj venit de la politie pentru cetatenii care vor sa sesizeze nerespectarea regulolor de protectie impotriva infectarii cu noul Coronavirus, prin WhatsApp putand fi trimise acestea.

WhatsApp este folosita de catre Politia Capitalei pentru a le permite celor care se afla in Bucuresti sa reclame nerespectarea masurilor de protectie impotriva Coronavirus, indiferent unde se intampla acest lucru. Numarul de telefon 0755021218 a fost facut special de catre Politia Capitalei pentru a le permite romanilor aflat pe teritoriul Bucurestiului sa reclame prin WhatsApp orice fel de incalcari ale legislatiei aflate acum in vigoare.

WhatsApp: ATENTIONARE de ULTIMA ORA catre MILIOANE de Romani

WhatsApp nu trebuie folosita doar pentru a trimite mesaje catre Politia Capitalei, ci si clipuri video, sau fotografii, in care se prezinta incalcarea regulilor, astfel incat politistii sa poata vedea foarte clar spre ce se indreapta. Ideea din spatele acestui proiect facut pentru WhatsApp are la baza faptul ca romanii nu respecta regulile de protectie impotriva Coronavirus decat atunci cand Politia ajunge in preajma lor, si ei stiu ca risca o amenda de pana la 2500 de LEI.

WhatsApp este folosita cu succes, si de foarte multa vreme, de catre politia din alte tari pentru probleme similare, si nu numai, astfel ca tot ceea ce vedem aici este doar o dovada a faptului ca preluarea unor idei bune din strainatate merita facuta. In momentul de fata nu exista alte autoritati centrale care sa aiba numere de WhatsApp prin care sa poata fi trimise sesizari de acest gen pentru dovedirea nerespectarii regulilor de protectie impotriva Coronavirus, din pacate.

WhatsApp este o platforma folosita de catre milioane de romani, cel mai probabil peste 1 milion in Bucuresti, dar si cei care ajung in capitala din alte orase, sau judete, pot folosi numarul de telefon 0755021218 pentru a sesiza orice fel de nereguli.