MAI: mesajul pentru romanii care instiga la nepurtarea mastilor

mai instigare nepurtare masca

Ministerul Afacerilor Interne, MAI, are un mesaj foarte important pentru cei care instiga la nepurtarea mastilor de protectie impotriva noului Coronavirus, si le cer tuturor romanilor sa nu se lase influentati de cei care le vor raul, si ii pun sa nu poarte masti de protectie in aceasta perioada.

“3.517 de cazuri noi de persoane infectate cu COVID-19.

Numărul pacienților internați cu COVID-19, în acest moment, este de 8.854, din care 629 sunt la ATI.

Din păcate, 59 de oameni au murit.

Acestea sunt datele din ultimele 24 de ore.

Știm că vor fi persoane care vor spune că nu vor purta masca de protecție și încearcă să ne convingă pe toți că nu există coronavirus.

Vor invoca fel și fel de pretexte pentru acest comportament și vor da vina pe orice și oricine, uitând că singurul lucru pe care trebuie să-l facă este să se protejeze pe ei și, implicit, pe cei din jur.

Acestor persoane le adresăm o singură întrebare:
– Ce preferați să purtați, o mască de protecție pe nas și pe gură câteva ore pe zi sau un tub de oxigen introdus pe trahee, anesteziați timp de mai multe zile într-o secție de terapie intensivă?

Și asta se întâmplă dacă unii se gândesc doar la ei și nu își dau seama că sunt un pericol pentru toți ceilalți din jurul lor, mulți nevinovați care pot suferi sau chiar deceda din cauza acestui comportament.

Dacă salvezi o viață, salvezi o lume întreagă!”

3.517 de cazuri noi de persoane infectate cu COVID-19.Numărul pacienților internați cu COVID-19, în acest moment, este…

Publicată de Ministerul Afacerilor Interne, Romania pe Sâmbătă, 10 octombrie 2020