CEC Bank: SECRETUL Dezvaluit, ce e GRATUIT pentru Clienti

CEC Bank are un secret important pentru clienti dezvaluit intr-un final, iata ce ofera gratuit, si multi dintre romani nu stiau pana in acest moment.

CEC Bank SECRETUL

CEC Bank are o varietate de servicii pentru toti clientii sai din toata Romania, insa nu multi stiu si de undele beneficii secrete care nu sunt tocmai promovate atat de mult de catre banca, dar care pot fi extrem de valoroase. Astazi va vorbesc despre un beneficiu extrem de interesant pe care CEC Bank il are pentru clientii sai din toata Romania, insa numai daca ei aleg sa foloseasca aplicatia sa de mobile banking pentru tranzactii, si nu numai.

CEC Bank listeaza in pagina cu informatii despre aplicatia sa de mobile banking o serie de informatii foarte utile pentru cei care vor sa profite de beneficiile pe care lea le aduce, iar printre ele se numara si gratuitate, sau reducere la tranzactii. CEC Bank ofera gratuitate pentru transferurile intrabancare facute prin aplicatie, adica atunci cand clientii sai aleg sa transfere bani intre conturi ale bancii, nu vor plati vreun comision, asa cum se intampla si la alte banci.

CEC Bank: SECRETUL Dezvaluit, ce e GRATUIT pentru Clienti

CEC Bank ofera deasemenea si 60% reducere la comisioanele intrabancare facute de catre clientii sai din toata Romania, ceva ce vine ca o surpriza destul de interesanta in contextul in care aici sunt percepute de obicei comisioane destul de mari. CEC Bank are aceste beneficii speciale exclusiv pentru cei care folosesc aplicatia sa de mobile banking, in timp ce restul clientilor nu se bucura de ceva similar daca nu au asta inclus in pachetul pentru card.

CEC Bank nu e singura banca de la care vedem strategii de acest gen pentru a convinge clientii sa ii foloseasca aplicatiile de mobile banking, si daca sunteti client, ar trebui sa o instalati chiar in acest moment. CEC Bank ofera aceasta aplicatie pentru telefoanele iPhone si Android, ea fiind disponibila pentru instalare prin App Store si Google Play Store de catre orice persoana care este client al bancii in momentul de fata in Romania.

CEC Bank va potea oferi beneficii de acest gen si doar daca va faceti un cont nou, insa asta trebuie discutat cu reprezentantii bancii in momentul in care ajungeti intr-o sucursala pentru a va face acel cont.