Telekom: Foarte IMPORTANT Mesaj pentru MILIOANE de Romani

Telekom are un foarte important mesaj pentru milioane de romani din toata tara, iata ce trebuie sa stii chiar acum, indiferent daca esti client, sau nu.

Telekom milioane

Telekom, unul dintre cele mai mari grupuri de telecomunicatii din toata Romania, are astazi un mesaj foarte important pentru milioane de romani, nu doar clienti, ci orice persoane care locuiesc in tara noastra, si nu numai. Cei de la Telekom vorbesc mai jos despre efectele pe care le are asupra copiilor hartuirea online, unul dintre cele mai periculoase fenomene la care sunt expusi copiii in fiecare zi, si una dintre cele mai mari probleme cu care se confrunta parintii.

Telekom incearca impreuna cu Kaspersky sa ajute romanii din toata tara sa isi protejeze copiii impotriva hartuirii online, iar mai jos vedeti explicatiile oferite de catre psihoterapeuti cu privire la aceasta problema foarte serioasa. Cei de la Telekom au creat chiar o sectiune speciala in website-ul sau in care vorbesc despre aceasta problema foarte serioasa, si in care ofera deasemenea solutii pentru rezolvarea problemelor care exista pentru parinti acum.

Telekom: Foarte IMPORTANT Mesaj pentru MILIOANE de Romani

Telekom a creat un serviciu special pentru romanii care vor sa isi protejeze copiii impotriva pericolelor care exista in mediul online, si il ofera in mod gratuit pentru cei interesati sa se foloseasca de software pentru a isi tine copiii in siguranta. Dupa perioada de gratuitate, cei de la Telekom le vor permite romanilor sa-l activeze in continuare pentru serviciile sale la un cost modic, si din moment ce e facut cu Kaspersky, e clar ca e un sistem foarte bun.

Documentar Inside a mind of a bully

Ce efecte are bullyingul online asupra copiilor? Cinci psihoterapeuți ne explică la ce pericole sunt supuși cei mici atunci când sunt lăsați nesupravegheați pe internet. Urmărește în clipul de mai jos reacțiile și sfaturile acestora. Află mai multe informații pe: https://www.telekom.ro/kaspersky-safe-kids/

Publicată de Telekom Romania pe Luni, 12 octombrie 2020

Telekom are lansat in aceasta toamna o initiativa extrem de interesanta care are menirea de a ajuta milioane de parinti din intreaga tara sa isi protejeze copiii de pericolele care se ascund in toate colturile internetului. Spre deosebire de alti operatori de telecomunicatii, cei de la Telekom au incredere ca ii pot ajuta pe romani sa isi tina copiii in siguranta intr-un internet foarte periculos, astfel ca merita sa ascultati sfaturile lor.

Telekom desfasoara o ampla campanie pentru a-i ajuta pe oameni sa inteleaga cat de important este sa ii protejeze pe copii, deoarece traumele suferite in urma hartuirii de acest gen pot lasa urme foarte adanci asupra evolutiei lor psihice.