HomePod Mini a fost Lansata Oficial de catre compania Apple

HomePod Mini a fost lansata in mod oficial de catre compania Apple in aceasta seara, americanii dorind sa le ofere oamenilor din intreaga lume posibilitatea de a cumpara o boxa inteligenta mai ieftina, ea avand pretul de doar 100 de dolari, sau peste 100 de euro.

HomePod Mini are un design destul de similar cu cel al HomePod, ceea ce e normal din moment ce e o versiune mai mica a boxei originale, ea avand si un ecran in partea superioara, dar in interior exista mai putine componente decat in modelul obisnuit.

HomePod Mini vine cu un nou chip S5, acesta permitand ajustarea redarii muzicii de 180 de ori pe secunda pentru ca fiecare sunet sa se auda perfect, si pentru o interconectare mai buna cu orice dispozitive din jurul sau, are integrat inclusiv un chip U1.

HomePod Mini vine practic cu cam tot ceea ce stiti din boxele normale, dar si cu o functie de comunicare numita Intercom, ea permitand trimiterea de mesaje catre boxe aflate in alte camere pentru a putea vorbi cu diverse persoane din casele in care sunt folosite.

HomePod Mini poate trimite flux audio catre castile AirPods, de pe care pot fi oferite si raspunsuri prin intermediul Siri, iar daca va uitati la clipul video de mai sus veti intelege mai bine exact de ce Apple a vrut sa lanseze un asemenea produs pentru noi.

HomePod Mini va fi disponibila pentru precomanda din 6 noiembrie, impreuna cu noile iPhone 12 Pro.