WhatsApp: OFICIAL, Noua Schimbare MAJORA pentru Telefoane

WhatsApp are in mod oficial anuntata o schimbare importanta pentru telefoanele iPhone si Android, iata ce a fost anuntat de catre compania americana.

WhatsApp majora

WhatsApp are in mod oficial anuntata o noua schimbare majora pentru telefoanele din toata lumea, aplicatia de mesagerie aducand ceva ce unii dintre utilizatori chiar aveau nevoie, si e bine ca intr-un final este oferit si asa ceva. Mai exact, cei de la WhatsApp au luat decizia de a le oferi utilizatorilor o noua metoda de a partaja contactele din grupurile de conversatii, aceasta facilitand partajarea unui numar mai mare de contacte intr-un mod simplu si rapid.

WhatsApp ne permite sa “partajam toate contactele din grupurile reciproce cu o noua optiune disponibila in atasamentul pentru contacte”, astfel ca putem trimite oricui intr-o perioada scurta de timp informatiile pe care le dorim. Ideea celor de la WhatsApp e una foarte buna in special pentru cei care vor sa partajeze numere mari de contacte foarte rapid, si e bine ca intr-un final ni se ofera si aceasta functionalitate pentru telefoanele iPhone si Android.

WhatsApp: OFICIAL, Noua Schimbare MAJORA pentru Telefoane

WhatsApp a integrat aceasta functionalitate noua fara ca ea sa fie anuntata in mod neoficial de catre cei care testeaza versiunile beta ale aplicatiei, astfel ca am aflat pentru prima oara despre ea abia cand a fost mentionata oficial de compania americana. WhatsApp a vorbit despre noua functionalitate in lista de schimbari pe care a publicat-o impreuna cu una dintre cele mai recente actualizari pentru aplicatie, deci de acolo a aflat multa lume despre existenta sa.

WhatsApp a facut foarte multe schimbari pentru aplicatia disponibila pentru miliarde de oameni din intreaga lume, si multe dintre ele trec neobservate pentru ca sunt, in general, foarte mici. Daca WhatsApp nu ar fi mentionat aceasta modificare pentru aplicatia sa, e posibil ca mai nimeni sa nu o fi avut in vedere pentru ca nu era tocmai chiar atat de usor de observat, deci e bine ca ati aflat despre ea, si stiti ce puteti sa folositi in telefoane.

WhatsApp pregateste deasemenea si multe alte schimbari importante pentru telefoanele din intreaga lume, si in urmatoarele saptamani urmeaza sa aflam tot ceea ce a fost pregatit de catre americani pentru noi.