BANCA Transilvania: OBLIGATIA Noua Anuntata pentru Clienti

BANCA Transilvania are un foarte important anunt de ultima ora cu o obligatie pentru clientii din toata Romania, iata ce trebuie sa faci chiar acum.

BANCA Transilvania OBLIGATIA

BANCA Transilvania are astazi un foarte importanta anunt de ultima ora pentru toti clientii sai din Romania, si vine cu o obligatie pe care acestia o au, si pe care trebuie sa o respecte, altfel risca sa le fie restrictionat accesul la serviciile oferite de catre institutia financiara. Cei de la BANCA Transilvania au intrat de ceva vreme in randul bancilor care le cer clientilor din toata Romania sa isi actualizeze datele personale pentru a avea in continuare acces la servicii.

BANCA Transilvania spune ca nu conteaza daca ati facut vreo schimare pentru datele voastre personale, si ca este obligatoriu sa faceti actualizarea pentru ca asta cere legislatia aflata in vigoare in Romania in momentul de fata. BANCA Transilvania nu e singura institutie financiara bancara de la care vin cereri de acest gen, dupa cum v-am spus si mai sus, iar asta pentru ca mai toate sunt obligate sa faca aceste actualizari in momentul de fata.

BANCA Transilvania: OBLIGATIA Noua Anuntata pentru Clienti

BANCA Transilvania le ofera clientilor din Romania posibilitatea de a isi actualiza datele personale direct online, daca sunt persoane fizice, in doar cateva minute fiind inregistrate noile date si nu se risca restrictionarea accesului la servicii. BANCA Transilvania are o sectiune speciala in website-ul sau in care oricine e interesat poate sa isi actualizeze datele personale chiar acum, astfel ca puteti face asta in doar cateva secunde, daca doriti.

Este important ca datele tale să fie mereu actualizate. Chiar dacă nu ți-ai schimbat buletinul sau informațiile de…

Publicată de Banca Transilvania pe Miercuri, 14 octombrie 2020

BANCA Transilvania le cere clientilor sa faca asta online acum pentru a evita drumurile inutile la banca pentru a-si actualiza datele, si a risca o posibila infectare, cand totul poate fi facut online, in doar cateva minute. Vorbim despre o procedura pe care oricine o poate face foarte rapid online in loc sa mearga la o sucursala, exceptie facand persoanele juridice, unde procesul nu e chiar la fel de simplu precum in cazul persoanelor fizice, din pacate.

BANCA Transilvania incearca sa le usureze viata clientilor din toata lumea, iar ideile de acest gen sunt unele dintre cele mai bune menite sa tina lumea in siguranta in aceasta perioada foarte complicata.