Huawei MATE 40 Pro: Prima Imagine OFICIALA cu Noul Telefon

Huawei MATE 40 Pro are parte de o dezvaluire importanta deoarece o prima imagine oficiala cu noul telefon a fost publicata pentru intregul internet.

Huawei MATE 40 Pro oficiala

Huawei MATE 40 Pro are astazi parte de o dezvaluire extrem de interesanta, iar asta pentru ca prima imagine oficiala cu noul telefon a fost publicata chiar de catre compania chinezeasca, si puteti vedea mai jos cum arata noul dispozitiv. Vorbim despre un Huawei MATE 40 Pro care are o camera noua, cu un design diferit fata de cel pe care l-am vazut in modelele anterioare de telefoane, si asta era oarecum de asteptat din moment ce se pregatea un upgrade hardware.

Huawei MATE 40 Pro are o camera care pare sa fie incastrata intr-un hexagon, si nu cred ca vorbim despre 5 senzori de imagine integrati pentru ea, toate zvonurile de pana acum anuntand doar 4 pentru telefon. In imagine se vad 4 senzori de imagine care par a fi pregatiti pentru a sustine functionalitatea Huawei MATE 40 Pro, insa desigur ca ar putea fi un al cincilea ascuns, mai ales daca nu s-a decis eliminarea senzorului ToF, care nu e vizibil.

Huawei MATE 40 Pro: Prima Imagine OFICIALA cu Noul Telefon

Huawei MATE 40 Pro oficiala imagine

Huawei MATE 40 Pro nu are parte de o prezentare si cu panoul frontal, ceva ce desigur ca pe unii ii dezamageste, dar pe de alta parte vorbim despre o prezentare a carcasei care ascunde camera principala, unul dintre punctele forte. In partea frontala e de asteptat ca Huawei MATE 40 Pro sa aiba fix aceleasi caracteristici precum modelele anterioare din serie, inclusiv o camera frontala duala care sa ofere suport pentru recunoastere faciala pentru deblocare, si plati.

Huawei MATE 40 Pro va veni deasemenea cu un procesor mult mai performant, dar si cu o baterie de capacitate mai mare, printre celelalte noutati majore numarandu-se si un ecran mult mai bun decat cel anterior. Memorie RAM mai rapida, medii de stocare mai mari, si mai rapide, plus alte noutati interesante, vor fi disponibile cand Huawei MATE 40 Pro va fi lansat, si acestea ar fi ultimele componente majore care ar ajunge in telefonul chinezilor.

Huawei MATE 40 Pro va fi prezentat in mod oficial in data de 22 octombrie, adica peste doar aproape o saptamana, si atunci vom afla toate detaliile importante ale acestui telefon care ataca suprematia Apple si Samsung.