RCS & RDS: Anunt GROZAV, Profita de ce Primesti GRATUIT Acum

RCS & RDS are un anunt grozav pentru milioane de clienti din toata Romania, iata ce primesti gratuit chiar acum, si de ce trebuie sa profiti de asta.

RCS & RDS backup

RCS & RDS are pentru milioane de clienti din toata Romania un beneficiu gratuit de care desigur ca foarte multi nu au stiut vreodata, dar care este extrem de util pentru foarte, foarte multa lume in aceasta perioada. Mai exact, stiti deja ca RCS & RDS le ofera tuturor clientilor care au abonamente de internet si acces gratuit, sau contra unui cost modic, la platforma DIGI Storage, adica o platforma tip cloud in care pot fi stocare fisierele noastre.

RCS & RDS are pentru DIGI Storage si o serie de beneficii adiacente, iar astazi va vorbesc despre unul extrem de important de care ar trebui sa beneficiati chiar acum, pentru ca va aduce un mare, mare bonus. Mai exact, cei de la RCS & RDS ofera pentru DIGI Storage posibilitatea de a activa o functie pentru backup-uri, adica utilizatorii pot efectua backup-uri pentru calculatoarele lor in mod automat, iar acestea sunt salvate in platforma online a companiei.

RCS & RDS: Anunt GROZAV, Profita de ce Primesti GRATUIT Acum

RCS & RDS backup digi storage

RCS & RDS a creat o aplicatie speciala pentru Windows si Linux prin care utilizatorii DIGI Storage pot face backup automat la datele din calculatoarele lor, astfel incat daca se intampla ceva cu PC-urile, ei au informatiile salvate. Initial se face un backup mare, in care sunt incluse toate datele importante din PC, acestea fiind incarcate prin reteaua RCS & RDS in DIGI Storage, iar mai apoi se fac actualizari mai mici, doar cu datele care au fost modificate in calculatoare.

RCS & RDS ca orice backup facut de catre clientii sai este stocat in DIGI Storage cu un sistem de criptare AES-256, cu o cheie definita de catre utilizator, deci in mod teoretic nimeni n-ar trebui sa poata avea acces la informatiile de acolo. RCS & RDS spune deasemenea ca sistemul de backup este bazat pe o aplicatie numita Duplicati, aceasta insa ceea ce ofera e o versiune modificata a acesteia, pentru a oferi mai multa siguranta pentru clienti.

RCS & RDS ofera aici un serviciu extrem de important pentru milioane de clienti din toata Romania, iar multumita retelei sale de mare viteza, oricine poate transfera datele extrem de rapid intre calculator si DIGI Storage.