Vodafone: Indemnul pentru MILIOANE de Clienti din Romania

Vodafone are un indemn important pentru milioane dintre clientii sai din toata Romania, iata ce le cere operatorul celor care-i folosesc serviciile acum.

vodafone indemnul

Vodafone are un indemn foarte interesant pentru milioanele sale de clienti din toata Romania, unul de care daca inca nu ai profitat, ar fi bine sa o faci, pentru ca vorbim despre ceva care mai mult ca sigur poate ajuta multa lume. Mai exact, cei de la Vodafone le readuc aminte romanilor despre faptul ca MysteryBox inca este activ in acest moment pentru toata lumea, astfel ca poti castiga o serie de premii grozave daca decizi sa participi la el.

Vodafone aduce astazi in discutie unul dintre premiile pe care le ofera pentru clientii din toata Romania, adica sute de voucere pentru magazinul online de mobile Vivre, acestea avand valoarea de 600 de LEI fiecare. Oricare dintre vouchere poate fi castigat in momentul de fata de catre clientii Vodafone care decid sa participe la acest concurs, si daca nu ati luat inca decizia de a o face, poate ca ar fi bine sa nu ratati oportunitatea.

Vodafone: Indemnul pentru MILIOANE de Clienti din Romania

Vodafone nu are doar aceste vouchere oferite ca si premii pentru clientii sai din toata Romania, ci si o multitudine de alte premii foarte interesante, printre care inclusiv doua masini Audi A1 Sportback. Daca vreti sa aveti un apartament de vacanta la munte, ei bine cei de la Vodafone au si asta pentru noi, astfel ca puteti castiga un apartament la Brasov timp de un an de zile, chiria pentru el fiind platita in avans de catre operator.

Acasă e spațiul tău preferat de joacă?Perfect! Colecționează cartonașe, completează colecția și amenajează în voie!…

Publicată de Vodafone Romania pe Marţi, 13 octombrie 2020

Vodafone surprinde in totalitate cu deciziile sale de a ne oferi posibilitatea de a castiga premii grozave, inclusiv cateva mii de alte premii mai mici, dar care merita totusi avut in vedere acum. Vodafone are inclusiv premii in valoare de 1000 de euro in bani, sute de mini routere WiFi, si alte surprize, astfel ca nu exista motive sa treceti cu vederea tot ceea ce ne este pus la dispozitie de catre operator in momentul de fata in tara noastra.

Vodafone vrea sa ajute cat mai multi dintre romani sa se bucure de acest concurs, asa ca nu ratati ocazia de a premii pe care poate nu ati sperat vreodata ca le-ati putea primi de la operator.