Telefoanele Huawei: Decizia FARA Precedent, ce Modele DISPAR

Telefoanele Huawei sunt in centrul unei decizii fara precedent pe care compania chinezeasca o ia, iata ce modele ar urma sa dispara in totalitate.

Telefoanele Huawei precedent

Telefoanele Huawei vor trece printr-o schimbare foarte importanta, una pe care compania chinezeasca spunea ca nu o va face, insa iata ca situatia de fapt o obliga sa la o decizie la care destul de putina lume se astepta in acest moment. Desi cu mai bine de o saptamana in urma compania Huawei spunea ca telefoanele Huawei, fie ca e vorba de cele vandute sub brand-ul Honor, fie de cele vandute sub brand propriu, nu vor fi impartite, iata ca asta se intampla.

Telefoanele Huawei vandute sub brand-ul Honor ar urma sa nu mai fie facute de catre compania Huawei, si cel mai probabil nu vor mai fi vandute sub acelasi brand, decat daca el va fi vandut impreuna cu toata divizia, altfel risca sa dispara. Huawei este in discutii cu o companie numita Digital China Group pentru a vinde telefoanele Huawei care sunt fabricate si vandute sub brand-ul Honor, informatia venind la cateva zile dupa ce reprezentanti ai Huawei au negat vehement acest lucru.

Telefoanele Huawei: Decizia FARA Precedent, ce Modele DISPAR

Telefoanele Huawei vandute sub brand-ul Honor genereaza vanzari destul de mari anual pentru compania chinezeasca, iar conform informatiilor aflate acum, s-ar parea ca divizia care le produce ar putea aduce 3.7 miliarde de dolari in conturile companiei, daca e vanduta. Digital China Group e principalul distribuitor de telefoanele Huawei produse sub brand-ul Honor, insa nu e singura companie interesata de ele, cei de la TCL si Xiaomi fiind deasemenea dornici sa le cumpere.

“Huawei Technologies este în discuții cu Digital China Group Co Ltd și alți pretendenți pentru a vinde părți ale unității sale smartphone Honor într-o afacere care ar putea aduce până la 3,7 miliarde de dolari. Activele care urmează să fie vândute nu au fost încă finalizate, dar ar putea include marca Honor, capabilitățile de cercetare și dezvoltare și activitatea conexă de gestionare a lanțului de aprovizionare.”

Telefoanele Huawei se vand bine la nivel global, insa o buna parte dintre aceste vanzari sunt datorate inclusiv diviziei Honor, care produce modele de clasa medie, ieftine, si foarte ieftine, care sunt cautate in numar mare pentru ca au preturi mici. Telefoanele Huawei au intrat intr-un declin serios din punct de vedere al vanzarilor din cauza sanctiunilor impuse de catre SUA, insa lucrurile ar putea merge intr-o directie complet diferita daca Donald Trump dispare de la Casa Alba.

Telefoanele Huawei vandute sub brand-ul principal al companiei vor ramane in continuare acolo unde sunt, vor fi in continuare in centrul atentiei, si e de asteptat ca vanzarile lor sa creasca in consecinta.