DACIA Duster: VIDEO, Testul 4X4 IMPRESIONANT cu Mazda CX 5

DACIA Duster apare astazi intr-un test impresionant care o pune fata in fata cu o Mazda CX 5, iata rezultatul comparatiei dintre cele doua masini.

DACIA Duster apare astazi intr-un video extrem de interesant care pune noua masina a celor de la Mioveni in fata Mazda CX 5 intr-un test care incearca sa ne arate cat de capabile sunt cele doua masini sa ruleze pe teren accidentat. Vorbim despre un test care duce masinile in zone in care in mod obisnuit masinile de oras nu prea au cum sa se descurce foarte usor, insa DACIA Duster si Mazda CX 5 ne arata ca pot fi folosite fara probleme si in asemenea conditii.

DACIA Duster este o masina recunoscuta si laudata pentru versatilitatea sa in diverse conditii de exploatare, iar ceea ce vedem in clipul video de mai sus ne arata inca o data de ce este o solutie atat de buna pentru multi dintre europeni. DACIA Duster poate face fata multor masini mai scumpe cand vine vorba despre folosirea pe teren accidentat, acolo unde nu orice fel de SUV se descurca atat de bine, insa nici Mazda CX 5 nu face o treaba prea rea.

DACIA Duster: VIDEO, Testul 4X4 IMPRESIONANT cu Mazda CX 5

DACIA Duster a fost comparata in diverse randuri cu o varietate de SUV-uri care nu pareau sa fie pregatite pentru a face fata drumurilor accidentate, dar care in final s-au dovedit a fi chiar perfecte pentru utilizare in asemenea moduri. Mai mult decat atat, DACIA Duster le-a tinut piept fara probleme in orice fel de conditii de exploatare, iar ceea ce vedem mai sus ne arata fix acelasi lucru pentru o masina care este si foarte ieftina, pana la urma.

DACIA Duster este cu mult mai ieftina decat Mazda CX 5, iar modul in care se comporta vine ca o adevarata surpriza placuta pentru cei care sunt interesati de masinile producatorului roman, vestea buna fiind ca ambele se descurca excelent. DACIA Duster va avea parte de imbunatatiri si mai mari in viitor de indata ce modelul facelift va fi lansat in mod oficial, si e posibil sa avem parte de vesti si mai bune pentru acea versiune speciala.

DACIA Duster este disponibila in momentul de fata in versiunea veche pe care producatorul roman a lansat-o cu ani de zile in urma, iar versiunea facelift va fi lansata undeva pe la inceputul anului viitor, urmand ca modelul al treilea sa fie lansat in 2022, sau 2023.