Vodafone: ATENTIONARE Importanta pentru TOTI Clientii Romani

Vodafone are o extrem de importanta atentionare pentru toti clientii sai din toata Romania, iata ce trebuie sa stii chiar acum, si ce trebuie sa faci.

Vodafone atentionare

Vodafone a publicat astazi o atentionare foarte importanta pentru toti clientii sai din Romania, una de care toata lumea trebuie sa stie, si pe care trebuie sa o respecte pentru ca ii poate ajuta sa evite foarte mari batai de cap. Mai exact, cei de la Vodafone le recomanda tuturor clientilor din Romania sa fie extrem de atenti de unde isi instaleaza aplicatiile in telefoanele mobile, iar asta pentru ca exista riscul sa instaleze malware.

Vodafone stie foarte bine cat de periculoase pot fi aplicatiile instalate din magazine terte de aplicatii, astfel ca le cere tuturor clientilor sa verifice cu foarte mare atentie de unde isi instaleaza aplicatiile in telefoanele mobile. E nevoie de aceasta atentie pentru ca oamenii sa nu ajunga sa isi instaleze in telefoane aplicatii care provind in magazine terte pline cu malware, Vodafone avand cel mai probabil experiente cu clienti care au fost pacaliti asa.

Vodafone: ATENTIONARE Importanta pentru TOTI Clientii Romani

Vodafone le spune deasemenea clientilor un alt lucru extrem de important, sa se uite cu foarte mare atentie ce fel de permisiuni acorda aplicatiilor pe care le instaleaza in telefoanele mobile, deoarece e posibil ca unele sa ii spioneze, si sa le fure datele. Aceasta problema este intalnita in principal in cazul platformei Android, acolo unde aplicatiile pot ajunge sa aiba acces la o varietate de date, iar Vodafone incearca sa ii ajute pe oameni sa fie mereu in siguranta, astfel ca trebuie sa va uitati cu mare atentie la ce acordati permisiuni.

Înainte să instalezi orice aplicație, verifică întotdeauna sursa ei și drepturile pe care le cedezi acesteia: accesul la…

Publicată de Vodafone Romania pe Joi, 15 octombrie 2020

Vodafone vine aici cu niste sfaturi foarte normale pentru oamenii care folosesc telefoane mobile cu sisteme de operare Android, sau iOS, in cazul celui din urma nefiind atat de usoara instalarea de malware, sau acordarea de privilegii nedorite aplicatiilor. Chiar si asa, trebuie prudenta indiferent ce sistem de operare folositi in telefoanele voastre, si trebuie sa fiti atenti de unde va instalati aplicatiile in Android, Vodafone neavand recomandari de magazine de aplicatii.

Vodafone a inceput de ceva vreme sa ofere sfaturi pentru clientii sai din Romania, si ar fi bine sa le ascultati, pentru ca s-ar putea sa va ajute sa evitati probleme extrem de mari cu telefoanele voastre in viitor.